Prachtig Luxe Huis Te Koop In Umbrië | Lionard 

Prachtig luxe huis te koop in Umbrië

24 foto
Dit exclusieve vastgoed dat op bekwame wijze compleet is gerenoveerd, staat te koop.
Het huis staat op een panoramische locatie midden in de heuvels van de provincie Perugia in Umbrië en bevindt zich op een uur rijden van Rome. Door de ligging bovenop een heuvel is het uitzicht over de omliggende vlakke gebieden adembenemend mooi. De magnifieke luxe villa die te koop wordt aangeboden, staat in een rustige zone midden in het natuurschoon. Echt geweldig voor wie dicht bij de natuur wil leven, ver weg van de hectiek van het stadsleven.
De landelijke en eenvoudige inrichting van de villa is puur en smaakvol.
Rode oude terracottavloeren die een mooie combinatie vormen met de bordeauxkleur van de wanden van de salon, houten balkenplafonds en karakteristieke open haarden maken het interieur sfeervol en een genoegen om er te verblijven, zowel in de zomer als in de winter.
Het exclusieve vastgoed is als volgt ingedeeld: vijf slaapkamers, drie badkamers, twee salons, een kleine salon, een eetkamer, keuken, wasruimte en sanitaire voorzieningen op de onderste verdieping.
De charmante galerij met arcades, een markant detail van deze villa, is de ideale plaats voor etentjes buiten in de schaduw en koelte. 
In wat tegenwoordig de kelder is, was vroeger een werkplaats. Vlak bij dit prachtige luxe huis ligt op een panoramisch punt het grote zwembad (16 bij 4 m) naast schitterende olijfbomen.
Het omliggend terrein is in gebruik als wijngaard en als akkerland en is gedeeltelijk bos.
   

Technical Details Regio: Umbria
Gemeente: Perugia
Zone: op een uur rijden van Rome

Type: luxe huis te koop

Woonoppervlakte: 400 m2
Perceeloppervlakte: 2.5 hectare

Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Woonkamers: 3
Eetkamer
Keuken
Zwembad
Kelder
Galerij met arcades
Overige ruimtes en technische lokalen


Umbrië - Perugia: Arezzo 40 km - Perugia 50 km - Assisi 60 km - Meer van Trasimeno 60 km - Golfclub 8 km - Thermen 5 km - Vliegveld Perugia 48 km - Tolsnelweg A1, afslag Arezzo 13 km.

Ref: 0429
Prijs: Tot 2.5M

luxe huis

exclusief vastgoed
luxe huis umbrië te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Perugia

Het stadje met oude stadsmuren uit de zestiende eeuw ligt in het noorden van Umbrië op een iets hoger gelegen gebied langs het dal van de rivier de Tevere. Na plunderingen en verwoesting door invallen van de barbaren, heeft de bisschop het plaatsje waar deze luxe villa staat, opnieuw laten opbouwen. Gedurende de Middeleeuwen stond het gebied onder de heerschappij van Perugia, de Kerkelijke Staat en Florence, en pas in de zestiende eeuw kwam het definitief in handen van de Kerkelijke Staat met paus Cesare Borgia. Van het interessante culturele en religieuze verleden van dit plaatsje dat op een uur rijden van Rome ligt, getuigen de karakteristieke oude gebouwen, die in de Middeleeuwen en Renaissance de bestuursorganen van het territorium huisvestten. Voorbeelden zijn het Palazzo del Podestà uit de Barok en het Palazzo Comunale uit de Gotiek.
Tradities en cultuur uit de Renaissance worden levend gehouden door historische feesten en braderieën: het feest van de truffels, het chocoladefeest, wijnproeverijen en ook olijfolie-proeverijen. De culturele identiteit van de Umbriërs blijkt uit talloze kraampjes met pure, ambachtelijk gemaakte Umbrische specialiteiten en met handgemaakte voorwerpen. Deze feesten worden door toeristen uit de hele wereld bezocht, ook omdat hier dicht bij thermale baden zijn. Het is allemaal mogelijk in deze streek in Umbrië: culturele bezienswaardigheden bezoeken, naturalistische excursies maken en genieten van het natuurschoon, om vervolgens te baden in het gezonde en weldadige water van de thermen met het kwaliteitslabel Super Categorie, op enkele kilometers afstand van deze luxe villa die te koop is.