Luxe Huis In Castiglione Della Pescaia | Lionard 

Luxe huis in Castiglione della Pescaia

full screen
53 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
De prachtige luxe huis met uitzicht op de Toscaanse op zee is gelegen in Castiglione della Pescaia, in de wijk van Grosseto.
De villa te koop trouwt met de architectonische stijl van de plaats en de traditionele materialen met alle comfort van een hoog niveau residentie. Het ontwikkelt zich op een enkele 220 MQ breed vloer. Het wordt surrouned door een 1.500 mq grote tuin met een houten pergola, van waaruit u zal een buitengewoon uitzicht over de zee, die op slechts een steenworp afstand toe hebben. De tuin is weel onderhouden en is rijk aan bloemen, heggen en hoge bomen.
Naast de villa is er een outdoor woonkamer, gedeeltelijk overdekt en gevloerd, omheind met een hedge tegen de achtergrond van de heldere zee.
Het is de perfecte plek voor ontspanning momenten en te lunchen in goed gezelschap te hebben; een extra oppervlakte van de villa te worden gebruikt tijdens de warmste maanden.
Vanaf hier kunt u de eetkamer en de woonkamer van het gebouw, een brede ruimte omgeven door grote ramen, die een perfecte belichting en het uitzicht over de zee te vergemakkelijken bereiken.
De hal is ingericht met grote banken en verfijnde meubels. De natuurstenen muren zorgen voor een aangename continuïteit en harmonie met de natuur gebieden. In de buurt van de woonkamer is er een moderne keuken. Het slaapgedeelte bestaat uit vier lichte slaapkamers met grote ramen.


Technical Details
Regio: Tuscan
District: Grosseto
Gemeente Castiglione della Pescaia

Type: luxe villa

Inner oppervlakte: 220 mq
Externe oppervlakte: 1.500 mq

4 slaapkamers
Zeezicht
Outdoor ontspanningsruimte

Grosseto 20 km - Follonica 20 km - Piombino 30 km - Orbetello 45 km - Livorno 100 km
Ref: 1310
Prijs: 2.5M tot 5M

luxe villa's

villa aan de kust Toscane
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Castiglione della Pescaia

Castiglione della Pescaia, in het hart van de Toscaanse Maremma, is een plek rijk aan charme en aantrekkingskracht. Het heet de "kleine Zwitserland" of de "Zwitserland van de Maremma" vanwege de kwaliteit van het landschap, de zee en de stranden. Castiglione della Pescaia is altijd beschouwd als een high-class vakantie bestemming. In 2005 werd bekroond met de 5 zeilen van Legambiente. Het beschikt over een zeer mooie middeleeuwse historische centrum gelegen in de kaap die eindigt met de kleine kasteel.
De Riserva Naturale Diaccia Brotona, de kaap van Punta Ala, de Isolotto dello Sparviero en de Santuario dei Cetacei zijn natuurgebieden verdient een speciale vermelding.
In de loop der jaren veel luxe villa's zijn hier gebouwd, geëist en gewenst, zowel door Italianen en buitenlanders.