Luxe Appartement Te Koop Op De Heuvels Van Florence | Lionard 

Luxe appartement te koop op de heuvels van Florence

full screen
36 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Dit luxe appartement te koop is een onderdeel van een prachtige 16e-eeuws kasteel op Oost-heuvels van Florence, op slechts vijf minuten van het centrum van de stad.
Dit historische landgoed is gelegen in een hoogwaardige woonwijk en is omgeven door een prachtig privé-park met pijnbomen, cipressen en eeuwenoude ceders en biedt een adembenemend uitzicht over Florence.
Dit appartement te koop is op de begane grond van het kasteel en beschikt over een eigen grote fresco's loggia en een mooie 1 hectare grote tuin. Het appartement van de interne ruimte van 450 m2 beschikt over grote en lichte kamers en bestaat uit een 100m2 woonkamer met zeer hoge gewelfde plafonds, stenen hoofdsteden en een mezzanine; nog twee woonkamers, vijf slaapkamers (waarvan een en-suite één), en een grote keuken met toegang tot een mooie binnenplaats.
Deze exclusieve woning beschikt over twee toegangen, met inbegrip van een oprit naar de parkeerplaats. Er zijn ook een mooie kapel en een groot park voor gemeenschappelijk gebruik.
Er is ook de mogelijkheid om te bouwen van een zwembad en een aantal parkeerplaatsen, en ook om het appartement te splitsen in kleinere eenheden.
De instelling van deze historische landgoed is perfect voor degenen die willen genieten van sprookjesachtige en authentiek Toscaanse sferen terwijl het slechts een paar minuten afstand van het centrum van de prachtige stad Florence.

Technical Details
Regio: Tuscany
Provincie: Florence

Type: Luxe appartement in een kasteel

Inwendige oppervlakte: 450 m2
Externe oppervlakte: 9.000 m2

5 slaapkamers
4 badkamers

kleine kelder
Parkeerplaats
privé tuin

gemeenschappelijke tuin
gemeenschappelijke kapel

Florence 2 km - Siena 68,4 - Pisa 84 km - Lucca 82,5 - Bologna 111 km - Forte dei Marmi 114 km - Pistoia 45 km.

Ref: 0845
Prijs: € 1.900.000

luxe appartement

Het kasteel van florence
lionard luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

De stad Florence, de hoofdstad van Toscane, is gelegen in het midden van een vallei, omringd door de groene Toscaanse heuvels vol wijngaarden en olijfbomen de hele wereld houdt.
De stad biedt vele bezienswaardigheden, te beginnen met de beroemde pleinen, zoals het Piazza della Signoria, Piazza del Duomo, Santa Croce en San Lorenzo, zijn historische theaters, bruggen, machtige muren en oude deuren.
In dit kader zijn er verschillende en zeer gewilde luxe onroerend goed: iedereen die wil een exclusieve eigendom te kopen is zeker degene die het meest past bij hun behoeften in Florence en op de prachtige omgeving.
Roem over de hele wereld, niet alleen voor zijn monumenten en historische gebouwen, maar ook voor zijn droomhuizen, die vaak historische prestige, gelegen in het centrum van de stad of op de heuvels die de zogenaamde 'bakermat van de Renaissance "omgeven.