Luxe Appartement Te Koop In Florence | Lionard 

Luxe appartement te koop in Florence

full screen
38 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Dit luxe appartement voor sal e maakt deel uit van een prachtig historisch gebouw in het hart van Florence.
De woning is op de vierde verdieping van het gebouw en is gunstig bediend door een lift, alsmede door gemeentelijke trap.
De totale inwendige oppervlakte is 120 m2 en bestaat uit een ruime en lichte woonkamer, een grote keuken, twee slaapkamers en twee badkamers.
Er is een trap die leidt naar dit landgoed bovenste verdieping, waar het is een kleine studie en een mooi terras met uitzicht op het Piazza del Duomo.
De kamers van dit appartement te koop zijn onlangs gerenoveerd met veel aandacht voor detail; ze zijn goed verlicht dankzij een zorgvuldige spel van kleuren en een aantal grote ramen die het mogelijk maken natuurlijk zonlicht binnen te komen.
Wat opvalt over dit elegante pand is zijn zeldzame schoonheid en unieke positie, met uitzicht op de beroemde Piazza del Duomo en de doopkapel.
Comfortabel en prestigieuze, dankzij de absoluut exclusieve omgeving Dit appartement in Florence is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een uniek landgoed in het hart van de stad, dicht bij de beroemde historische monumenten, musea, diensten en de high street.

Technical Details
Regio: Tuscany
Provincie: Florence
Zona: Florence

Inwendige oppervlak: 120 m2

2 slaapkamers
2 badkamers
Terras
Cathedral view

Lucca 55 km - Pisa 70 km - Siena 50 km - Forte dei Marmi 75 km - Mount Abetone 48 km - Montecatini thermaalbad 35 km - Poggio dei Medici Golf Club 30 km - Luchthaven Florence 5 km - Snelweg afrit 2 km

Ref: 21907
Prijs: € 985.000

appartement te koop in Florence

appartement in het centrum van Florence
appartement te koop in Florence

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence is algemeen bekend als de stad van de kunst, dankzij de onschatbare erfenis van de werken, paleizen en monumenten die straten van de stad te transformeren in een buitengewone openluchtmuseum.
Het hart van Florence is de Piazza della Signoria, gedomineerd door de torenhoge Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Op slechts een steenworp afstand, is er de kathedraal, waar de prachtige koepel van Brunelleschi's wordt begeleid door de klokkentoren van Giotto en de doopkapel van St. John.
De rivier de Arno loopt door het midden van de stad, die staat vol met prachtige luxe villa's te koop. De meest beroemde van de bruggen over de rivier, de Ponte Vecchio, is versierd met juwelen winkels gehuisvest in kleine huisjes aan de brug, een constructie techniek die nergens anders in de wereld; de Ponte Vecchio was ook de enige Florentijnse brug om het te maken door middel van de Tweede Wereldoorlog zonder lijden schade. De linker oever van de Arno, of de "Oltrarno", is een gebied dat nog steeds zorgt voor een gevoel, onder de eeuwenoude ambachten winkels, van het Florence van weleer.