Exclusieve Woning Te Koop In Lucca | Lionard 

EXCLUSIEVE WONING TE KOOP IN LUCCA

19 foto
Luxe vastgoed te koop in een historische residentie uit de veertiende eeuw. Het exclusieve pand staat in het historisch centrum van Lucca en heeft een prachtig uitzicht over de daken van het stadscentrum.
De stadsvilla waarin dit appartement zich bevindt, is op een op zichzelf staande kavel gebouwd, enigszins apart van de omringende stedelijke context. Het pand is op de resten van de romaanse muren gebouwd. Het vastgoed dat in Lucca te koop staat, heeft twee hoofdingangen die recht tegenover elkaar liggen. De afgelopen eeuw hebben meerdere verbouwingen plaatsgehad, waarbij de oorspronkelijke structuur is veranderd. Een conservatieve restauratie heeft de historisch architectonische kenmerken van het gehele pand gerecupereerd en de historische schoonheid ervan hersteld. De renovatie en verbouwing zijn volgens conservatieve normen uitgevoerd en perfect geïntegreerd met de modernisering van het vastgoed.
Het exclusieve appartement bevindt zich op de tweede verdieping van de stadsvilla in Lucca, is 270 m2 groot en beschikt over een lift. Het appartement is met fresco's en kostbare inrichtingsdetails verfraaid. De interieurs zijn bijzonder licht en sfeervol en bestaan uit vier slaapkamers, drie badkamers, een keuken, een salon en een eetkamer. Een kelderruimte van 20 m2 completeert het vastgoed in Lucca, dat te koop is.
Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Lucca
Zone: Lucca

Type: huizen en villa's te koop - luxe vastgoed te koop

Woonoppervlakte: 270 m2
Perceeloppervlakte: -

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Salon
Eetkamer
Keuken

Overige ruimtes en technische lokalen: 2
Kelder: 20 m2


Toscane - Lucca: Pisa 23 km - Florence 55 km - Lucca 3 km - Forte dei Marmi 39 km - Golfclub Lappato 0.5 km - Thermen 11 km - Skipistes 47 km - Vliegveld Pisa 19 km - Snelweg, Lucca 3 km.
Ref: 0202F
Prijs: Tot 2.5M

real estate vastgoed

luxe villa's te koop
villa's te koop in toscane

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

De geschiedenis van Lucca in vogelvlucht: Lucca is als nederzetting van de Liguriërs ontstaan en later gekoloniseerd door de Romeinen. In de zesde eeuw was Lucca hoofdstad van het Lombardische hertogdom in Tuscia, Toscane, in de twaalfde eeuw werd de stad een vrije Gemeente en vervolgens de Republiek van Lucca. 
In de Middeleeuwen groeide Lucca uit tot een belangrijke stad door de ligging aan de Via Francigena, de route van Rome naar Frankrijk en een pelgrimsroute. Lucca was een belangrijke stopplaats voor duizenden pelgrims die het relikwie 'Volto Santo', de afbeelding van de gekruisigde Christus in de Dom van Lucca aanbeden. 
De Heer van Lucca Castruccio Castracani degli Antelminelli is de enige geduchte tegenstander van de expansiepolitiek van Florence, verslaat in 1325 bij de slag van Altopascio het veel sterkere leger van de Florentijnen en achtervolgt de overwonnen troepen tot aan de stadsmuren van Florence.
Na de dood van Castruccio, Heer van Lucca, breekt er een periode van anarchie aan; eerst is Lucca en het grondgebied domein van de Visconti-familie van Milaan, daarna staat de stad onder de heerschappij van Giovanni Dell'Agnello, Doge van Pisa. Door Keizer Karel IV verwierf Lucca opnieuw haar onafhankelijkheid en werd een belangrijke stadstaat, de Republiek van Lucca, welbekend in heel Europa vanwege haar bankiers en de zijdehandel. In deze bloeiperiode zijn dan ook vele zeer exclusieve villa's gebouwd. In 1805 schonk Napoleon het Prinsdom Lucca en Piombino aan zijn zuster Elisa Bonaparte en haar echtgenoot Felice Baciocchi en in 1860 ging de stad deel uitmaken van het Koninkrijk van Italië.