Luxe Appartement In Florence | Lionard 

LUXE APPARTEMENT IN FLORENCE

16 foto
Dit prachtige luxe appartement bevindt zich in het stadsgedeelte tussen Piazza della Signoria en Piazza della Repubblica, dicht bij de Dom van Florence. Het mooie appartement is op de eerste verdieping van een Florentijns historisch stadspaleis gesitueerd.
De exclusieve woning die te koop is, is geheel gelijkvloers en is bereikbaar met de lift.
Via de entree en een klein gangetje komt men bij een ruime salon, smaakvol ingericht met kardinaalrode gordijnen en zware gordijnen van goudkleurig damast.
Een groot raam kijkt uit op de prachtige stad Florence; een houten trap loopt naar een entresol waar een zitbank en een kleine speeltafel staan.
Het luxe appartement in het centrum van Florence wordt gecompleteerd met een badkamer, een goed geoutilleerde keuken met een schuifdeur van hout met matglazen ramen.
Een kleine vestibule vormt vervolgens de toegang tot het slaapgedeelte met een badkamer, een bergruimte en drie slaapkamers, waarvan twee met een entresol die met banken en kleine salontafels zijn gemeubileerd.
In het luxueus gemeubileerde en mooi ingerichte vastgoed zijn gedecoreerde plafonds in de laat achttiende-eeuwse klassieke Florentijnse stijl, die typerend is voor villa’s in Toscane.
De parketvloeren en getamponneerde crèmekleurige en zachtblauwe wanden creëren een warme aangename sfeer in de vertrekken van dit luxe appartement, dat te koop is in het centrum van Florence.

Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: Florence

Type: exlusief vastgoed te koop – villa’s in Toscane

Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: -

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Salon
Keuken
Overige ruimtes en technische lokalen

Toscane – Florence: Lucca 55 km – Pisa 70 km – Siena 50 km – Forte dei Marmi 75 km – Monte Abetone 48 km – Florence 2 km – Montecatini Terme 35 km – Vliegveld Florence 5 km – Snelweg, afslag Florence-Noord 2 km.Ref: 0194
Prijs: € 690.000

luxe huizen te koop

kasteel in toscane
exclusief vastgoed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence, de locatie waar dit waardevolle vastgoed te koop staat, wordt universeel erkend als de kunststad van Europa met haar patrimonium kunstwerken van onschatbare waarde, waardoor de stad als het ware een openluchtmuseum is.
Het echte kloppend hart van de historische stad is Piazza della Signoria met Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Niet ver daarvandaan staat de Dom met de majestueuze koepel van Brunelleschi, geflankeerd door de Klokkentoren van Giotto en daar tegenover het Baptisterum van San Giovanni met de wereldberoemde bronzen deuren.
De Arno stroomt door de stad en is voor de geschiedenis van Florence net zo belangrijk als de mensen die hier geleefd hebben en nog leven; de Florentijnen hebben een haat-liefde verhouding met de rivier, die in het verleden voor grote rijkdom en welvaart heeft gezorgd, maar ook voor desastreuze overstromingen.
De Ponte Vecchio is van alle bruggen over de Arno uniek in de hele wereld door de karakteristieke juwelierswinkeltjes op de brug zelf. Boven de brug loopt het Corridoio Vasariano, dat de rechteroever van de Arno met de linkeroever verbindt. Ponte Vecchio is de enige brug die ongeschonden de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd.
De linkeroever van de Arno, de zo geheten Oltrarno, is een wijk waar nog de sfeer van het Florence van weleer te vinden is met haar traditionele ambachtelijke werkplaatsen, waarover Vasco Pratolini en Marcello Vannucci in hun romans hebben geschreven.
Overigens hebben veel wijken in Florence schrijvers geïnspireerd: Dante schreef verzen over de wijk met torenwoningen, schrijvers en filosofen kwamen regelmatig bijeen op de neoplatonische academie van Lorenzo Il Magnifico, in de serene atmosfeer van de Medici-villa’s; over de Bobolituinen is geschreven en in het beroemde theater La Pergola werden voorstellingen gegeven waarin de stad Florence een hoofdrol speelt.