Luxe Agritoerisme Resort Een Paar Kilometer Van Cala Violina | Lionard 

Luxe agritoerisme resort een paar kilometer van Cala Violina

full screen
49 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In een charmante ligging in de kustcontext van Grosseto, in Toscane, een plaats die beroemd is om zijn natuurlijke schoonheid, is dit prestigieuze agritoerisme resort te koop.
Op slechts een paar kilometer van de zee bestaat dit prachtige agritoerisme resort uit meerdere gebouwen, waaronder de hoofdgebouw van 250 m2, zes appartementen van 65 m2 elk, een ruime restauranthal met een oppervlakte van 150 m2, een 70 m2 kelder en een groot magazijn van 400 m2.
Op de begane grond van de twee verdiepingen hoofd Villa is er een hal, een woonkamer en een keuken met open haard, een wasruimte, een pantry en badkamers. Op de bovenverdieping bevindt zich het slaapgedeelte, bestaande uit twee dubbele slaapkamers, een badkamer met jacuzzi, een andere ruime slaapkamer met inloopkast en een eigen badkamer, en een prachtige 120 m2 portiek.
Dit luxueuze pand bevat niet minder dan dertien hectare terrein met 400 olijfbomen en 350 fruitbomen. Deze boerderij is uitgerust met alle gemakken voor zijn gasten en beschikt over drie artesische putten en twee zwembaden die de grootste ontspanning bieden.
Dicht bij de stad en zijn diensten, maar ook omringd door een betoverende landelijke context, is dit toeristische resort te koop zowel een typisch en traditioneel Toscaans luxe huis en een echte rustplaats zeer dicht bij de zee.

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Grosseto
Gebied: Puntone

Type: luxe villa

Binnenoppervlak: m2
Buitenoppervlak: 13 ha

Villa
6 appartementen
Restaurant hal
Kelder
Magazijn
Portiek
3 Artesische putten
Zwembad

Puntone 2 km - Follonica 6 km - Cala Violina 7 km - Piombino 41 km - Grosseto 46 km

Ref: 3252
Prijs: 2.5M tot 5M

Verfijnde agritoerisme resort

Luxe villa
Lionard luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Puntone

Grosseto is de belangrijkste stad van de Maremma , een charmant gebied in Toscane met fantastische, wilde en ongerepte natuurlijke instellingen.
De stad, met zijn drie kilometer torens en vestingwerken, was eigenlijk een militaire vesting in de 16e eeuw, omringd door een zeer gevarieerd land met bossen, stranden en beschermde natuurreservaten.
De stad houdt nog steeds zijn middeleeuwse uitstraling vandaag, het historische centrum is in feite gelijk aan een oud gehucht met waardevolle monumenten en architectonische schatten.
De rivier Ombrone loopt door de stad, op slechts een paar kilometer van een van de mooiste zeeën van Toscane.
Duidelijke blauwe wateren, betoverende kliffen, weelderige dennenbossen en ongelooflijke luxe villa's gelegen op de rotsen of tussen de heuvels zijn enkele van de prachtige dingen die u in het gebied van Grosseto kunt bewonderen .