Landgoed In Chianti Bij Florence Te Koop | Lionard 

LANDGOED IN CHIANTI BIJ FLORENCE TE KOOP

22 foto

Luxe vastgoed te koop in de heuvels van Chianti bij Florence: een toeristenaccommodatie die uit een echt Toscaans landelijk huis en een belangrijke landvilla bestaat die in de loop der tijd in één structuur zijn samengevoegd. De Toscaanse residentie is deskundig verbouwd met inachtneming van de originele bouwstijl en waardevolle architectonische elementen, waarbij het authentieke bouwmateriaal is gerecupereerd. De typisch Toscaanse residentie in Chianti bevindt zich niet ver van cultureel en landschappelijk interessante steden en leent zich uitstekend als vertrekpunt om een aantal van de mooiste steden in Toscane te bezoeken en om van het natuurschoon van het Florentijnse heuvellandschap te genieten. 

Het vastgoed bestaat uit grote interieurs en buitenruimtes en beschikt over een panoramisch zwembad, dat met enkele eikenhouten treedjes in verbinding staat met een mooie, lager gelegen zone om ontspannen te luieren. De luxueuze villa bestaat uit drie verdiepingen, waarvan een het basement met een kelder en technische lokalen is. Op de begane grond zijn een royale salon, een eetzaal en een slaapkamer met privébadkamer. Via de trap binnenshuis in 'pietra serena', de typisch Toscaanse steensoort, komt men op de bovenverdieping met een grote salon en een klein terras, dat op het dal van de rivier de Pesa uitkijkt. Op deze verdieping zijn drie comfortabele slaapkamers, elk met een eigen badkamer.

Het eveneens luxueuze rurale huis telt twee verdiepingen: op de eerste verdieping bevindt zich de portierswoning met een slaapkamer, een keuken, een grote zitkamer en een badkamer. De receptie en de keuken van deze toeristenaccommodatie zijn op dezelfde verdieping. Via de buitentrap met een terras ernaast komt men op de bovenverdieping met een salon met een grote schouw; de salon is in twee ruimtes onderverdeeld met in het midden een grote, boogvormige doorgang. Verder bevinden zich op deze verdieping een tweede keuken en drie slaapkamers met elk een eigen badkamer. In de salon is een houten trap, die naar de 'colombaia' (vroegere duiventoren) loopt, waar een studio onder het mooie houten dakgebint is gerealiseerd. Bij het vastgoed dat te koop staat bij Florence, horen een garage, een opslagruimte en de vroegere hooischuur met een eenpersoonsappartement: een kitchenette en een slaapkamer met badkamer op de entresol.

 

Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: Chianti

Type: Toscaanse rurale huizen te koop - Landelijk huis bij Florence

Woonoppervlakte: 639 m2
Perceeloppervlakte: 9.5 hectare

Villa: 218 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Zitkamers: 2
Eetkamer
Keuken

Gastenverblijf: 163 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Zitkamer
Keukens: 2

Portierswoning: 66 m2
Slaapkamer
Badkamer
Zitkamer
Keuken

Vroegere hooischuur: 81 m2
Eenpersoonsappartement: 57 m2
Slaapkamer
Badkamer
Kitchenette

Overige ruimtes en technische lokalen
Garage: 54 m2
Parkeerplaats
Zwembad
Terrein: 9.5 hectare


Toscane - Florence - Chianti: Florence 15 km - Siena 42 km - Montespertoli 15 km - San Miniato 28 km - San Gimignano 28 km - Thermen 40 km - Golfclub Ugolino 9 km - Volterra 45 km - Vliegveld Florence 13 km - Snelweg, afslag Florence-Zuid 14 km.

Ref: 0298
Prijs: € 2.400.000

rurale panden te koop

agrarische bedrijven in toscane te koop
kasteel te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence-San Casciano Val di Pesa

San Casciano Val di Pesa ligt op ongeveer vijftien kilometer afstand van Florence. In het middeleeuwse stadje staan talloze kerken, villa's en andere oude gebouwen, bijvoorbeeld het kasteel van Bibbione. San Casciano wordt in de periode van het Romeinse Keizerrijk genoemd als een stopplaats langs de weg naar Florence. Het oude parochiekerkje, de 'pieve' Santa Cecilia, vlak bij de oude Romeinse route heette 'a Decimo', omdat het bij de tiende mijlsteen stond die de afstand tot Florence aangaf.
Archeologische opgravingen hebben aangetoond dat deze zone waar de elegante villa te koop staat al omstreeks de achtste eeuw werd bewoond. Oorspronkelijk was San Casciano een gehuchtje bij de Pieve Santa Cecilia a Decimo in de omstreken van het belangrijke Florence en het was sinds de tijd van de Romeinse keizers een wisselplaats voor paarden.
Keizer Arrigo VII koos San Casciano als verblijfplaats na het beleg van Florence en stuurde zijn broer vooruit, de aartsbisschop van Treviri, die ontelbare kastelen en kasteeldorpjes in Val di Pesa plunderde en verwoestte. Korte tijd later maakten de troepen van Castruccio Castracani, Heer van Lucca, het dorp met de grond gelijk.
Decennia van oorlog en verwoesting volgden of door de ene of door de andere stadstaat in Toscane om het gebied in handen te krijgen. Uiteindelijk nam Florence de beslissing om San Casciano op eigen kosten te versterken, wetend dat het strategisch gelegen stadje ook ten voordele van haar politieke tegenstanders was. 
Onder het bestuur van de Medici-familie brak een relatief rustige periode aan en op de ruïnes van de kastelen werden nu voorname villa's gebouwd en grote boerderijen. Val di Pesa was in deze bloeiperiode het werkterrein van de gebroeders Della Robbia, een illustere familie keramiekkunstenaars die de talloze kerken in Toscane met hun prachtige kunstwerken hebben verfraaid.
In 1944 tijdens de terugtrekking van de nazi's en fascisten en onder zware bombardementen van de geallieerden heeft San Casciano zo veel eeuwen later opnieuw de verschrikkingen van de oorlog moeten meemaken.