Landgoed Aan Het Meer Te Koop In Salò | Lionard 

Landgoed aan het meer te koop in Salò

full screen
28 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze villa te koop in Salò ligt op een prachtige panoramische positie aan het meer aan het Gardameer.
Dit pand met vier verdiepingen is 300 m2 groot en wordt bediend door een handige lift; Alle verdiepingen kijken uit op het meer en de accommodatie heeft ook een interne binnenplaats van 25 m².
Op de begane grond van dit landgoed bevindt zich een lichte hal, een slaapkamer en badkamers. Nog eens twee slaapkamers met badkamers en bijkeuken kijken uit op de binnenplaats, waar het mogelijk is om heerlijke maaltijden te hebben "al fresco".
Een trap leidt naar de eerste verdieping, die is de thuisbasis van een zeer lichte woonkamer met een dubbele woonkamer, een eetkamer en een keuken met grote ramen waardoor natuurlijk zonlicht de kamers verlicht en biedt een prachtig uitzicht over het meer.
Op de tweede en laatste verdieping bevindt zich een loft met typische houten balken. Hier is er een grote open ruimte die kan worden gebruikt als een woonkamer of als een slaapkamer met een klein terras met uitzicht op het meer.
Dit pand te koop is ontworpen met veel aandacht voor detail en is versierd met zichtbare houten balken, knikkers en elegant meubilair.
Deze elegante en intieme villa is de perfecte plek om te genieten van de magie van het Gardameer, omgeven door een ontspannen en privé-woonsfeer.
Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Brescia
Gemeente: Salò

Intern oppervlak: 300 m2
Buitenoppervlak: 25 m2

5 slaapkamers
3 badkamers
Lake-front
Binnenplaats
Klein terras

Desenzano del Garda 15 km - Brescia 30 km - Peschiera del Garda 40 km - Verona 80 km - Milaan 135 km

Ref: 3519
Prijs: € 1.700.000

Gardameer villa te koop

meer garda onroerend goed te koop
onroerend goed voor het Gardameer

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Salò

Het Gardameer is het grootste Italiaanse meer en is verdeeld over drie regio's ( Veneto, Lombardije en Trentino Alto Adige).
Het is bij uitstek een toeristische bestemming en wordt jaarlijks bezocht door miljoenen toeristen. Het Gardameer heeft een werkelijk indrukwekkend landschap en beschikt over 5 kleine charmante eilanden, allemaal van adembenemende schoonheid.
Met zijn gematigde klimaat, verder verzacht door de massa water in het bassin, is dit echt een ideaal gebied, niet alleen voor vakanties, maar ook om het hele jaar door te leven. Er zijn in feite veel luxe villa's en prestigieuze panden gebouwd om aan de groeiende vraag van de markt te voldoen, met het gebied rond de meren als een van de meest gewilde in Italië.