Jugendstilvilla Met Een Buitengewoon Uitzicht Op Het Meer | Lionard 

Jugendstilvilla met een buitengewoon uitzicht op het meer

full screen
28 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze prachtige jugendstil-villa te koop met een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving, heeft een exclusieve ligging tegenover het Lago Maggiore.
Deze accommodatie bestaat uit twee afzonderlijke eenheden en is gebouwd in het begin van de 19e eeuw en heeft een uitzicht van 180 graden over het meer en de Alpen. Deze villa met vier verdiepingen te koop heeft een totale oppervlakte van ongeveer 800 m2.
Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, die drie ruime en lichte zalen omvat, een keuken, bijkeuken en een prachtige veranda met uitzicht op de buitenkant.
Het slaapgedeelte bevindt zich volledig op de eerste verdieping en beschikt over vier slaapkamers met badkamers en prachtige terrassen met een prachtig uitzicht over het Lago Maggiore. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers en enkele bijkeuken.
Op de benedenverdieping, waar zich momenteel de historische keukens bevinden, is er voldoende ruimte voor een recreatieruimte met een ontspanningsruimte.
De lichte en uitnodigende kamers van deze accommodatie zijn voorzien van verfijnde materialen, zoals parketvloeren, marmeren zuilen, fresco's en waardevolle kroonluchters.
Naast de hoofdvilla zijn er ook een bijgebouw van 100m2 voor personeel en een garage van 70 m2. Deze villa is omgeven door een eeuwenoud park van 6.000 m2 versierd met fonteinen: de ideale plek voor uw aangename momenten in de buitenlucht.
Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Varese
Gemeente: Laveno Mombello

Intern oppervlak: 900 m2
Buitenoppervlak: 6.000 m2

6 slaapkamers
6 badkamers
terrassen
Zicht op het meer
Park

Luino 18 km - Angera 20 km - Arona 35 km - Stresa 70 km - Milaan 80 km - Milano Malpensa luchthaven 40 km

Ref: 1386
Prijs: Op aanvraag

art-nouveau villa meer maggiore

villa te koop bij het Lago Maggiore
villa in laveno mombello aan het Lago Maggiore

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Laveno Mombello

De Italiaanse meren zijn altijd al een populaire locatie geweest voor zakenmensen en de internationale en nationale jetsetters, en de prachtige droomwoningen die hier te koop zijn, zijn zeer gevraagd en gewild.
Dankzij het milde klimaat en de intieme ligging tussen Lombardije en de prachtige heuvels van Piemonte is het Lago Maggiore een van de meest geliefde bestemmingen in Noord-Italië en het hele land.
Dankzij de milde winters en koele zomerdagen, heeft het Lago Maggiore vele soorten bloemen en planten die meestal in subtropische gebieden voorkomen: de meest voorkomende planten zijn citroen-, olijf- en laurierbomen, maar er zijn ook camelia's, rododendrons en azalea's.
Dit is een echt exclusieve locatie midden in de natuur, met luxe villa's die zeer gevraagd en gewild zijn.