Imposante Villa Te Koop In Emilia Romagna | Lionard 

Imposante villa te koop in Emilia Romagna

full screen
68 foto
Deze recent gerenoveerde schitterende luxe villa is in de provincie Modena te koop.
Het is een historisch pand uit het begin van de achttiende eeuw. Opnieuw is dit een grandioze villa geworden dankzij het herstel van de architectonische structuur, het hergebruik van het originele bouwmateriaal en de restauratie van de prachtige frescoschilderingen die de muren en plafonds verfraaien.
Het vastgoedcomplex dat te koop is,  bestaat uit de hoofdvilla en twee bijgebouwen die symmetrisch ten opzichte van de villa zijn geplaatst en voor bewoning geschikt zijn. Rondom deze panden ligt een schitterend park van meer dan zeven hectare, dat het complex geheel afzonderd.
De hoofdvilla telt drie verdiepingen met een gezamenlijk woonoppervlak van 1500 m2. Het interieur is kenmerkend voor prestigieuze historische villa's: ontelbare grote vertrekken, hoge plafonds en zeer kostbare afwerkingsmaterialen. Er zijn zestien slaapkamers en tien badkamers die de vele gasten een comfortabel verblijf garanderen. De twee bijgebouwen hebben samen een woonoppervlakte van 1000 m2.
Een echt meesterwerk wat landschapsarchitectuur betreft is het park met hoge, eeuwenoude eikenbomen en de Italiaanse tuin met symmetrische heggen, die de omlijsting vormen van het prachtige ovaal vormgegeven zwembad aan de zuidzijde van de villa.
Geheel omringd door het natuurschoon van de heuvels in de provincie Modena is deze prachtige villa uit de achttiende eeuw een oase van rust met alle privacy en zeer comfortabel voor wie hier als gast verblijft.
Technical Details Regio: Emilia Romagna
Provincie: Modena

Type: luxe villa - historische villa

Woonoppervlakte: 2500 m2
Perceeloppervlakte: 7,45 hectare

Hoofdvilla: 1500 m2
16 slaapkamers
10 badkamers

2 dependances: 1000 m2

Italiaanse tuin
Zwembad

Modena 10 km - Bologne 60 km - Forlí 140 km - San Marino 190 km - Ravenna 135 km - Rimini 170 km
Ref: 1285
Prijs: 2.5M tot 5M

emilia romagna

historische villa's
modena

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Modena

Modena in Emilia Romagna is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Een streek met veel cultuur, prachtige landschappen, prestigieus vastgoed en eeuwenoude tradities.
De stad bevindt zich aan de historische Via Emilia die uit de romaanse periode dateert, niet ver van de rivier de Po en de suggestieve contouren van de Apennijnen.
De stad wordt gekenmerkt door een bruisend cultureel leven, een buitengewoon goed leefklimaat en een stabiele economische levensstandaard, waardoor Modena tot de meest vooruitstrevende steden in Europa mag worden gerekend.
Behalve karakteristieke middeleeuwse dorpen, historische pleinen en stadspaleizen, kleine winkeltjes met ambachtelijk gemaakte lokale producten, denk aan de beroemde 'aceto balsamico', is ook het landschappelijk natuurschoon in deze streken heel mooi.
Modena wordt geassocieerd met illustere personen zoals de tenor Luciano Pavarotti naar wie het Teatro Comunale is genoemd, maar ook met beroemde maniëristische kunstenaars uit de zestiende eeuw om aan te geven dat Modena al eeuwenlang ook op cultureel gebied een rol speelt.
Tegenwoordig is deze stad ook 'hoofdstad van de autoraces' vanwege de beroemde autofabrieken Ferrari en Lamborghini die hier zijn.
In de provincie Modena staan overal droomhuizen, in de groene heuvels op wat afgelegen locaties of in de karakteristieke historische stadscentra.