Historische Villa Te Koop Bij Florence | Lionard 

HISTORISCHE VILLA TE KOOP BIJ FLORENCE

21 foto
In het altijd groene heuvellandschap rondom Florence met olijfgaarden en eeuwenoude cipressen staat deze villa uit de periode van de Medici te koop. De woonoppervlakte bedraagt 450 m2 en het omringend terrein is ongeveer 6000 m2 groot en gedeeltelijk beplant met olijfbomen en fruitbomen, en omgeven door imposante cipressen. In het goed onderhouden park met een weelderige beplanting ligt een prachtig en bijzonder zwembad met rustieke stenen muurtjes.
De voorname historische villa is eigenlijk een toren uit 908, die in de loop der tijd is uitgebreid en in de negentiende eeuw zijn uiteindelijke grootte heeft verkregen door Leopold van Lotharingen. Niet lang geleden is het vastgoed met de historische villa vakbekwaam gerestaureerd om de originele elementen te behouden zoals de architectonische afwerking, de terracotta-vloeren, de trappen en de meer dan een halve meter dikke binnenmuren die doen denken aan de bouw van antieke Toscaanse landhuizen.
De villa is in twee wooneenheden op twee niveaus ingedeeld. De kleinste woning met eigen entree heeft een ruime woonkamer met een open haard op een hoek; voorts een gangetje met een badkamer, een goed georganiseerde keuken ingericht met houten meubels, die door de openslaande deuren naar een buitenplaats wordt verlicht. Een trap met terracotta-treden (in alle vertrekken liggen overigens terracotta-vloeren) loopt naar de bovengelegen verdieping met twee slaapkamers, een badkamer en een studeerkamer.
De grotere woning is van buitenaf toegankelijk via een overdekte loggia ingericht met tuinmeubels.
Op de begane grond bevinden zich een ruime salon met een open haard, een eetkamer en een keuken met openslaande deuren naar de buitenruimte. Vanuit de keuken komt men bij de eetkamer en de salon, bij de badkamer, de woonkamer en een multifunctionele ruimte. Een trap loopt naar boven, naar de eerste verdieping met vier elegante slaapkamers, een badkamer en een kleine salon. Hier is een houten trap naar de slaapkamer in het columbarium, waar een fantastisch uitzicht op de omgeving is.
Aan de interieurs van beide woningen is de uiterste zorg besteed. In de vertrekken heerst een warme gastvrije sfeer door de plafonds met houten balken, de afwerking met baksteen en de klassieke meubels die typerend zijn voor de landelijke stijl van exclusieve villa's in Toscane.
Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: Florence

Type: landhuizen in Toscane te koop - exclusieve villa's te koop

Woonoppervlakte: 450 m2
Perceeloppervlakte: 6000 m2

Luxe huis A: 
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Salons: 3
Eetkamers: 2
Keuken
Luxe huis B:
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Woonkamer
Keuken
Overige ruimtes en technische lokalen
Zwembad
Park: ongeveer 6000 m2


Toscane - Florence: Florence 16 km - Fiesole 31 km - San Casciano Val di Pesa 26 km - Montespertoli 31 km - Greve in Chianti 39 km - Montecatini Terme 38 km - San Gimignano 62 km - Golfclub Park van Florence 8 km - Vliegveld Florence 10 km - Snelweg, afslag Calenzano-Sesto Fiorentino 2 km.
Ref: 0280
Prijs: € 1.250.000

landgoederen te koop

landhuis in toscane
vastgoed florence

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence, de locatie waar dit waardevolle vastgoed dichtbij te koop staat, wordt universeel erkend als dé kunststad van Europa met haar patrimonium kunstwerken van onschatbare waarde waardoor de stad als het ware een openluchtmuseum is.
Het echte kloppend hart van de historische stad is Piazza della Signoria met Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Niet ver daarvandaan staat de Dom met de majestueuze koepel van Brunelleschi, geflankeerd door de Klokkentoren van Giotto en daar tegenover het Baptisterum van San Giovanni met de wereldberoemde bronzen deuren.
De Arno stroomt door de stad en is voor de geschiedenis van Florence net zo belangrijk als de mensen die hier geleefd hebben en nog leven; de Florentijnen hebben een haat-liefde verhouding met de rivier, die in het verleden voor grote rijkdom en welvaart heeft gezorgd, maar ook voor desastreuze overstromingen.
De Ponte Vecchio is van alle bruggen over de Arno uniek in de hele wereld door de karakteristieke juwelierswinkeltjes op de brug zelf. Boven de brug loopt het Corridoio Vasariano, dat de rechteroever van de Arno met de linkeroever verbindt. Ponte Vecchio is de enige brug die ongeschonden de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd.
De linkeroever van de Arno, de zo geheten Oltrarno, is een wijk waar nog de sfeer van het Florence van weleer te vinden is met haar traditionele ambachtelijke werkplaatsen, waarover Vasco Pratolini en Marcello Vannucci in hun romans hebben geschreven.