Historische Villa Te Koop Aan Het Lago Maggiore | Lionard 

Historische villa te koop aan het Lago Maggiore

full screen
40 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze oude villa te koop op de top van een heuvel met een prachtig uitzicht over het Lago Maggiore en Stresa; het werd gebouwd in de late jaren 1800 door een familie van bankiers uit Turijn.
Deze villa met meerdere verdiepingen ligt op een hoge en zonnige locatie op slechts 500 meter van het meer, heeft een totale oppervlakte van ongeveer 1450 m2 en beschikt ook over een charmant torentje met uitzicht op de omgeving.
Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, bestaande uit een ruime hal met een terras, een grote eetkamer en een zitkamer.
Een trap leidt naar de bovenverdieping, waar het slaapgedeelte is gevestigd, bestaande uit zes slaapkamers, allemaal uitgerust met een klein terras en twee badkamers. De tweede verdieping is de thuisbasis van de bibliotheek, nog twee zitkamers en twee slaapkamers met eigen badkamer voor de gasten. Het hoge torentje biedt uitzicht op het meer, dat kan worden bewonderd vanuit een panoramische kamer aan vier zijden en vanaf een terras.
In de kelder bevindt zich een sauna en een aantal wasruimtes.
Deze accommodatie is met veel aandacht voor detail ontworpen en beschikt over belangrijke fresco's, tongewelven, marmer en antiek die het landgoed meesterlijk sieren.
Deze villa is omgeven door een groot park van 6.000 m2, versierd met eeuwenoude bomen en de thuisbasis van de bewakersloge en enkele andere bijgebouwen. Dit landgoed omvat ook een landbouwperceel van 8000 m2.
Deze villa te koop is ook in een zeer gunstige positie als u naar Milaan en Zwitserland wilt komen.


Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Varese
Gebied: Lago Maggiore

Intern oppervlak: ca. 2000 m2.
Buitenoppervlak: 6.000 m2

15 slaapkamers
10 badkamers
Taverna
Turrett
Park
Landbouwgrond

Varese 30 km - Lugano 30 km - Como 65 km - Milaan 80 km - Luchthaven Milaan Malpensa 45 km

Ref: 3454
Prijs: € 1.800.000

villa te koop in castelveccana

villa te koop bij het Lago Maggiore
villa aan het Lago Maggiore te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lago Maggiore

De Italiaanse meren zijn altijd al een populaire locatie geweest voor zakenmensen en de internationale en nationale jetsetters, en de prachtige droomwoningen die hier te koop zijn, zijn zeer gevraagd en gewild.
Dankzij het milde klimaat en de intieme ligging tussen de prachtige heuvels van Lombardije is het Lago Maggiore een van de meest geliefde bestemmingen in Noord-Italië, mede dankzij zijn ligging, die dicht bij zowel de Italiaanse grens als de internationale luchthaven van Malpensa ligt.
Dankzij de milde winters en koele zomerdagen, heeft het Lago Maggiore vele soorten bloemen en planten die meestal in subtropische gebieden voorkomen: de meest voorkomende planten zijn citroen-, olijf- en laurierbomen, maar er zijn ook camelia's, rododendrons en azalea's.
Dit is een echt exclusieve locatie midden in de natuur, met luxe villa's die zeer gevraagd en gewild zijn.