Historische Luxe Landgoed Te Koop Aan Het Gardameer | Lionard 

Historische luxe landgoed te koop aan het Gardameer

full screen
66 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Dit historische luxe villa te koop is slechts een paar minuten van de oevers van het Gardameer, in een decor van grote waarde.
De oorsprong van dit landgoed gaat terug tot de Middeleeuwen; rond de 18de eeuw werd het omgebouwd tot een landelijke villa met barokke elementen en werd vervolgens volledig gerestaureerd in 2009. Deze restauratie hebben behouden en toegevoegde waarde aan de sterke punten van de villa's, terwijl ook rusten met de meest moderne gemakken.
Deze drie verdiepingen tellende villa meet 2.400 m2 in het algemeen. De tuin aan de voorkant van het pand is de thuisbasis van een zeven-arch portiek die leidt naar de begane grond en de toestand kamers, die rijkelijk worden gewerkt en versierd met fresco's en voorzien van mooie knikkers, open haarden, hoge plafonds en verzonken gewelven met een echo van de verleden.
Het is inderdaad in een van deze zalen van zeldzame schoonheid die Napoleon Bonaparte verbleef tijdens de Slag om Castiglione, en het is hier dat de Franse generaal organiseerde de strijd tegen de Oostenrijkers.
Dit luxe landgoed bestaat uit ongeveer 42 kamers, waarvan een deel wordt momenteel gebruikt voor het organiseren van een elegante ceremonies en exclusieve evenementen,
Dit luxe landgoed is omgeven door een weelderige 20.000 thuisbasis van verschillende variëteiten van bloemen en aangenaam geurende planten.
Deze elegante historische landgoed is een meesterwerk van Brescia de architectuur die haar gasten een droom instelling dankzij het prachtige omringende landschap met uitzicht op de stuwwallen biedt. De nabijheid van het Gardameer is een andere kracht van dit prachtige pand.

Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Brescia
Zona: Gardameer

Interne oppervlakte: 2.400 m2
Externe oppervlakte: 22.400 m2

43 kamers
14 badkamers
fresco's versierde zalen
Portiek
Binnenplaats
Park

Gardameer 10 km - Brescia 20 km - Bergamo 70 km - Milaan 120 km - Brescia Airport 3 km

Ref: 1838
Prijs: € 5.900.000

garda villa

villa aan het Gardameer
Napoleon Bonaparte

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Gardameer

Het Gardameer is het grootste Italiaanse meer en is verdeeld over drie regio's (Veneto, Lombardije en Trentino Alto Adige), met een totale oppervlakte van ?? 370 km².
Het is een toeristische bestemming bij uitstek, bezocht jaarlijks door miljoenen toeristen. Gardameer heeft een indrukwekkend landschap, waar de blauwe water van het meer zijn goed afgestemd met de groene glooiende heuvels van de omgeving. Er zijn 5 kleine mooie eilanden in het meer, alle van een adembenemende schoonheid.
Met zijn gematigde klimaat, verder beperkt door de massa van het water in het bassin, dit is echt een ideaal gebied, niet alleen voor vakantie, maar ook voor het hele jaar door wonen. Er zijn, in feite zijn veel luxe villa's en prestigieuze accommodaties gebouwd om de groeiende vraag van de markt, met het gebied rond de meren als een van de meest gewilde in Italië voldoen.