Historisch Landhuis Te Koop Bij Florence | Lionard 

HISTORISCH LANDHUIS TE KOOP BIJ FLORENCE

full screen full screen video
36 foto
Deze prachtige Toscaanse villa staat te koop te midden van de groene heuvels van Fiesole, op ongeveer 5 km van het stadscentrum. Het pand ligt op een prestigieuze en bevoorrechte positie dankzij de 18 hectare bos die het isoleert van het stadscentrum.

Bij het betreden van deze luxe villa nabij Florence, wordt men door groen omringt, door bamboelanten, eeuwenoude eiken en lindebomen. Aan de achtergevel komt men uit op een terras gedomineerd door een steeneik met ernaast een enorme Laurus Camphorae uit 1600. De Italiaanse tuin van deze luxe Toscaanse villa heeft is cirkelvormig en omringd door een dichte vegetatie van palmen, eeuwenoude rozen, steeneiken en een enorme ceder die de voorzijde van de villa voor de stad verbergt.

De buitenkant van deze luxe villa heeft zijn zeven- achttiende eeuwse stijl behouden, terwijl het interieur van de villa vooral gewijzigd is naar de smaak van de vorige eigenaars. Graaf Hochberg is verantwoordelijk voor het pleisterwerk in neo-rococo stijl van eind 1800; en Tammaro de Marinis wilde de meubelen en decoraties aanpassen aan de stijl van de villa's in Florence op dat moment.

Het interieur van deze luxe villa wordt goed geintroduceerd door de Sala degli Ori (Gouden Zaal), wat vroeger een kapel was gewijd aan San Luigi. In het midden van het rijkelijk versierde plafond bevindt zich een prachtige fresco die een wonder van San Filippo Neri uitbeeld. De glimmende gekleurde marmeren vloer reflecteert het licht dat door de grote ramen van de zaal filtert en zorgt zo voor een unieke sfeer.
 
De prachtige Sala della Luna Nera (zaal van de Zwarte Maan) dankt haar naam aan de donkere spleet in het plafond. Deze ruimte geeft met zijn vele neo-rococo pleisterwerk duidelijk de internationale smaak van graaf Hochberg weer, die tot aan het eind van de negentiende eeuw de eigenaar van deze luxe villa was.

De antieke Salone da Ballo (Balzaal), heden Hochberg Zaal genoemd, rijkelijk versierd met pleisterwerk en meubilair, werd herzien door Tammaro de Marinis, deze probeerde om de ruimte aan te passen aan de trends van Florence met nieuw meubilair en inrichting. Aanvullend heeft deze zaal grote glazen deuren, waardoor die toegang geven tot een groot terras met uitzicht op het park en de prachtige heuvels van Florence.
Technical Details
Regio: Toscane
Plaats: Florence
Zone: Florence

Type: Toscaanse villa - villa's te koop in Florence

Hoofd villa: 3.800 m² + 400 m² terrassen
Gebouw naast de centrale luxe villa: 1.140 m²
Bijgebouw toren: 490 m² + 200 m² overdekt portiek
Secundaire villa: 1.300 m²

Verschillende bijkomende ruimtes: 700 m²
Serre: 450 m²
Terrein: 18 ha
 
TOSCANE - Florence: Florence 4 km - Siena 74 km - San Gimignano 59 km - Arezzo 73 km - Versilia 91 km - Golf Club Ugolino 3,5 km – Manege Comeana 13 km - Thermen 40 km - Luchthaven Florence 8 km - Afrit snelweg: A1 Firenze Nord 9 km.

Ref: 0129
Prijs: € 30.000.000

villa Toscane zee

landhuis te koop
verkoop villa

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Toscane - Florence, de plaats waar deze prachtige luxe villa te koop staat, is algemeen bekend als stad van de kunst, met een onschatbare collectie aan kunstwerken die de stad in een levendig openluchtmuseum verandert. Het hart van Florence is de Piazza della Signoria, waar de Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi hoog uittorenen. Op een steenworp afstand ligt de Kathedraal met zijn prachtige Brunelleschi koepel vergezeld van de Klokkentoren van Giotto en de doopkapel van San Giovanni, met zijn beroemde bronzen deuren. Het is duidelijk dat het bezitten van een luxe villa op zo’n exclusieve locatie, een droom is die steeds meer mensen delen, maar slechts enkele gelukkigen kunnen waarmaken.

De Arno rivier, die door Toscaanse stad vol met luxe villa’s loopt, neemt een net zo belangrijke plaats in in de geschiedenis van Florence als de mensen die er wonen. Historisch gezien heeft de bevolking van Florence een haat-liefde verhouding met de Arno, omdat ze voor een florerende handel en voor rampen en overstromingen zorgde. Van alle bruggen die over de rivier lopen is de Ponte Vecchio de meest bekende ter wereld met zijn unieke bouwtechniek, met juwelierswinkeltjes gevestigd in kleine hutten die op de brug gebouwd zijn. Met de adellijke Corridoio Vasariano (Vasaripassage) een overdekte en afgeschermde passage die over de hele brug loopt, is het de enige brug in de stad die de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. De linker oever van de Arno, Oltrarno genoemd, is met zijn eeuwenoude werkplaatsen een gebied waar u nog de sfeer kunt proeven van het Florence van vroegere tijden, zoals beschreven door Vasco Pratolini en Marcello Vannucci. 
Dit prachtige schilderachtige gebied van grote waarde en prestige, maakt van Florence de ideale plek voor wie droomt van een luxe villa in Italië in een fantastische omgeving.