Historisch Huis Te Koop In De Maremmen | Lionard 

HISTORISCH HUIS TE KOOP IN DE MAREMMEN

18 foto
Dit rustieke oude landhuis uit 1750 is te koop in een schilderachtige zone van de Maremmen op de grens tussen Siena en Grosseto en bevindt zich in het natuurreservaat Basso Merse tegenover het natuurreservaat Bogano. Bij het vastgoed waar onder andere dit karakteristieke Toscaanse landhuis deel van uitmaakt, ligt zeventig hectare terrein met eeuwenoude eikenbomen, dat door de riviertjes Farma en Ombrone wordt begrensd, waar achter de heuvels van Montalcino oprijzen. Het terrein bestaat uit vier hectare wijngaarden, vierentwintig hectare bestemd voor landbouw, vierenhalve hectare olijfboomgaarden en vierendertig hectare bossen.
Het antieke pand in de karakteristieke stijl van landhuizen in de Maremmen is 700 m2 groot en bestaat uit een enkel historisch huis, ingericht met kwaliteitsmateriaal en gerenoveerd in traditionele stijl, maar gecombineerd met modern comfort zoals bijvoorbeeld vloerverwarming. De rustieke villa bij Grosseto die te koop is, bestaat uit comfortabele vertrekken voorzien van moderne faciliteiten en is zeer verzorgd ingericht met stijlmeubels. 
Het landhuis telt twee verdiepingen. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte met een eetkamer en lounge; verder bevinden zich hier een appartement en een aparte slaapkamer met eigen badkamer. De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, comfortabele ruimtes met twee terrassen van waar een prachtig uitzicht op het schitterende landschap is. Beide slaapkamers liggen bij een grote ouderwetse keuken. Naast de twee slaapkamers bevinden zich twee appartementen, ingedeeld in een slaapkamer met badkamer en een keuken annex zitkamer met een open haard; ook deze vertrekken zijn met stijlmeubels ingericht. Bij het landhuis is een pand (120 m2) in gebruik als opslagruimte voor landbouwwerktuigen, een lokaal met de verwarmingsinstallatie (60 m2), waarvan een gedeelte de laundry en een bergruimte is. Het rustieke historische huis wordt gecompleteerd door een ruimte met een barbecue en twee zwembaden, die een heerlijke mogelijkheid  zijn om te ontspannen.
Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Grosseto
Zone: Grosseto

Type: landhuizen te koop in Toscane - historische huizen

Woonoppervlakte: 880 m2
Perceeloppervlakte: 70 hectare

Appartementen: 2
Slaapkamer
Badkamer
Keuken
Zitkamer

Appartement:
Slaapkamers: 2
Badkamer
Keuken
Zitkamer

Slaapkamers met badkamer: 3

Overige ruimtes en technische lokalen: 5
Zwembaden: 2
Olijfboomgaarden
Wijngaarden
Bossen
Terrein: 70 hectare


Toscane - Grosseto: Grosseto 3 km - Siena 30 km - Thermen van Petriolo 4 km - Golfclub Il Maremmello 29 km - Montalcino 31 km - Perugia 136 km - Arezzo 117 km - Castiglione della Pescaia 47 km - Vliegveld Florence 119 km - Snelweg, afslag Florence Certosa 91 km.
Ref: 0186
Prijs: € 1.980.000

luxe huizen

landhuizen te koop
luxe vastgoedkantoren

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Grosseto

Het aardige dorpje Civitella Paganico ligt op de grens van de provincies Siena en Grosseto, in een belangrijk naturalistisch gebied met groene heuvels en dalen van de rivier de Ombrone. Het plaatsje heeft een aantal bezienswaardigheden zoals de romaanse Badia di San Lorenzo in het hoogste deel van Civitella, nu gemeentehuis, en de parochiekerk San Michele uit het jaar 1300, met een klokkentoren en een aantal schilderstukken en fresco's, bijvoorbeeld een fresco met San Cristoforo en een schilderstuk met de Madonna col Bambino e Santi. Ook in de omtrek van het dorpje staan een aantal fascinerende gebouwen: het kasteel van Casenovoli en het kasteel op Monte Antico, dat voor de elfde eeuw is gebouwd en oorspronkelijk eigendom was van de familie Ardengheschi; ook de Abdij San Lorenzo al Lanzo is een belangrijk bouwwerk, dat van origine een kasteel was en later een Badia werd; in de loop der eeuwen heeft deze kerk een aantal ingrijpende verbouwingen ondergaan, maar de voorgevel is nog in authentiek romaanse stijl.
Het territorium van dit Toscaanse plaatsje waar het landhuis te koop is, was al in de prehistorie, voor het ijzeren tijdperk, bewoond en later woonden hier de Etrusken en vervolgens Romeinen. In de daarop volgende eeuwen veranderde het gebied langzaam maar zeker in moerasgrond, maar was toch een belangrijke bezitting van de Longobarden, van de familie Ardengheschi, van de stadstaat Siena en tenslotte van de stadstaat Florence. In 1926 is Civitella Paganico pas echt een stadje in Toscane geworden, toen de lokaliteiten Pari, Casal di Pari en Civitella Marittima onder een gemeentebestuur werden samengevoegd.