Historisch Landgoed Te Koop In De Provincie Lodi | Lionard 

Historisch landgoed te koop in de provincie Lodi

full screen
48 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In de provincie Lodi , in een intieme groene omgeving, is dit prachtige barokke landgoed uit de late 17e eeuw te koop.
Deze spectaculaire villa heeft een U-vorm, het werd gebouwd door de beroemde architect Giovanni Ruggeri en in opdracht van graaf Antonio Cavazzi della Somaglia. Dit landgoed is volledig gerenoveerd door zijn originele kenmerken te behouden en is momenteel een locatie voor exclusieve evenementen en ceremonies.
Gasten worden verwelkomd door een pad dat door hagen wordt versierd, naar de boerderij gebracht, die verrijkt wordt door een neoklassieke portiek.
Deze multi-level landgoed te koop heeft ongeveer 3.000 m2 en is voorzien van ruime staatssalen.
Prachtige fresco's, kandelaars uit de 17e eeuw, standbeelden en kristal-en-koper kroonluchters passen perfect in dit prachtige landgoed, waardoor een zeer verfijnde en elegante omgeving wordt gecreëerd.
Naast zijn zeer ruime kamers bevat dit landgoed ook een fantastische tuin en diverse binnenplaatsen, de ideale plek om banketten en ceremonies te hosten.
Op een korte afstand van het centrum van Lodi is deze prestigieuze villa te koop ook goed verbonden met Milaan en Pavia.

Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Lodi

Type: Periode landgoed

Binnenoppervlak: 3.000 m2
Buitenoppervlak: -

Villa
Park
Binnenplaats
Paardenstalletjes
Rustieke gebouwen

Lodi 20 km - Milaan 52 km - Lugano 130 km - Milaan Malpensa Airport 100 km - Bergamo Orio al Serio Luchthaven 80 km

Ref: 3307
Prijs: Op aanvraag

Villa te koop in lodi

Lodi, lodi kasteel
Villa te koop in lodi, kasteel in lodi te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lodi

Lodi is een kleine Lombardije stad in de lage Po-vallei, gelegen aan de rechteroever van de Adda , het is zuidoosten van Milaan en ongeveer 44.000 mensen wonen daar. Lodi's gebied is sinds de oudheid bekend om zijn vruchtbaar land en zijn grote landbouwgronden. Het is in feite een van de belangrijkste landbouwgebieden van Noord-Italië.
Lodi is opgericht in 1158 door Frederick Barbarossa langs de oevers van de Adda, een ideale plek om deze gebieden te beheersen. Dit prachtige stad biedt verschillende attracties: de Basilica della Vergine Assunta, de kerk van de Beata Vergine Incoronata, Palazzo Broletto, Palazzo Modignani en de Teatro alle Vigne.
Cultureel en natuurtoerisme zijn wat deze kunststad in de Po-vallei karakteriseert.