Historisch Landgoed Te Koop In De Buurt Van Milaan | Lionard 

Historisch landgoed te koop in de buurt van Milaan

full screen
61 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In de provincie Milaan , langs het Martesana- kanaal en de Adda , is dit prachtige landgoed omgeven door een groot park waar het nog steeds mogelijk is om herten en braakherten vrij te laten roaming.
Deze eigenschap te koop dateert uit de 12e eeuw, toen de Cistercian monniken in dit gebied vestigden.
Rond de 18e eeuw bereikte deze villa zijn hoogtepunt toen er enkele staatssalen werden toegevoegd en werden twee nieuwe gebouwen gebruikt als respectievelijk museum en theater.
Dit landgoed te koop is momenteel geschikt als locatie voor exclusieve evenementen en belangrijke ceremonies dankzij de perfecte mix van geschiedenis en innovatie.
Dit landgoed meet 8.000 m2 in totaal en heeft verschillende airy kamers. De villa is ook de thuisbasis van een ingewijdde 18de-eeuwse kerk, kloosters, paardenstalletjes, rijtuin en twee tweelinggebouwen in Empire-stijl met een klein theater en thermaal gebied.
Naast de villa beschikt dit hotel ook over een hotel met 40 kamers en een restaurant.
Deze villa is omringd door een park van 9 hectare, waardoor dit landgoed een tijdloze, charmante sfeer biedt en een prachtig zwembad biedt.

Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Milaan

Binnenoppervlak: 8.000 m2
Buitenoppervlak: 9 hectare

Hotel
40 kamers
Restaurant
Zwembad
Park
Kerk
Paardenstalletjes

Milaan 45 km - Bergamo 25 km - Brescia 65 km - Monza 30 km - Milaan Malpensa Airport 80 km

Ref: 3165
Prijs: Op aanvraag

Bergamo, vaprio d'adda

Vaprio d'adda historisch landgoed
Historisch huis te koop in Milaan

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Milaan

Milaan is de tweede grootste stad in Italië, een kosmopolitische, Europese stad en het economische pulserende hart van het land.
Militair werd na de Tweede Wereldoorlog een stad van kans en vandaag is het de financiële hoofdstad van Italië, de regering van de mode en van Made in Italy, een referentiepunt voor zowel zakenlieden als kunstenaars, fotografen en ontwerpers.
De stad is rijk aan de geschiedenis en moet ontdekt en verken worden, met zijn prachtige monumenten, piazzas en kerken.
De kathedraal is het embleem van de stad met zijn prachtige gotische architectuur, het is een massief en gearticuleerd gebouw, met lange spelden in verguld koper. Dicht bij het is de kerk van Sant'Ambrogio, op de meest oude voorbeelden van de Lombardische Romaanse stijl van Italië.
In het historische centrum vindt u de beroemde modewijk van Milaan, zo bekend als die van Parijs en New York . Het omvat Via Montenapoleone, Via della Spiga, Via Manzoni en Via Sant'Andrea . Dit zijn de onbetwiste symbolen van de Italiaanse en internationale Ready-to-wear, de thuisbasis van de belangrijkste modehuizen van de wereld en exclusieve cafes en juwelierswinkels die compleet zijn Dit luxe gebied van de stad.