Lionard Luxe Onroerend Goed | Lionard 


Firma

Lionard Luxe Onroerend Goed

Werkzaam binnen de nationale en internationale vastgoedmarkt werd Lionard Luxury Real Estate uitsluitend opgericht om zich te specialiseren in het Italiaanse luxe onroerend goed segment. Het bedrijf heeft belangrijke partnerships, professionele synergieën en relaties gecreëerd om zich te richten op het identificeren van Klanten en Investeerders uit geconsolideerde industriële landen en opkomende markten. Vanuit dit uitgangspunt werden de eerste stappen genomen naar de ontwikkeling van een business model, wat ieder jaar leidt tot het accepteren van slechts een beperkt aantal panden om in beheer te nemen, welke die specifieke en zeldzame kenmerken van historische, artistieke, architectonische en geografische waarde hebben.

De zorgvuldige selectie van het onroerend goed die door de experts van Lionard Real Estate wordt uitgevoerd, is erop gericht de beste locatie van de objecten te vinden binnen de gekozen doelgroep. Om deze reden investeert het bedrijf veel in professionele fotoshoots, marketing campagnes en geïntegreerde communicatie strategieën, om zo vraag en aanbod van de referentiemarkt te kunnen optimaliseren. De beslissing om alle faciliteiten en professionele middelen die van oudsher uitbesteed werden, binnen het bedrijf te beheren stelt ons in staat een reeks van diensten van extra waarde aan te bieden. Deze omvatten geo- ruimtelijke studies, milieu en historisch onderzoek, analyses van de mogelijkheden en risico's van het onroerend goed, studies met betrekking tot structurele verbetering van het vastgoed alsmede advies bieden over rendement op de investering op korte termijn.

De uitvoerbaarheid van Lionard Luxury Real Estate is gebaseerd op onvoorwaardelijke principes en doelstellingen om onze klanten absolute gemoedsrust en zekerheid te bieden. Professionaliteit en efficiëntie zijn de basis van de werkethiek van het management en de medewerkers van Lionard, die zich uit in volledige openheid en integriteit in de relatie met de klant, alsmede de garantie van absolute privacy en discretie.

Teneinde nieuwe commerciële contacten te creëren en het netwerk van klanten en buitenlandse zakenpartners te consolideren, publiceert Lionard Luxury Real Estate de data waarop onze vertegenwoordigers in toonaangevende Europese en internationale business center en op financiële platforms aanwezig zullen zijn.

Ontmoetingen kunnen uitsluitend op afspraak georganiseerd worden. We verzoeken geïnteresseerden daarom om ruim van te voren een afspraak met ons te maken. Via mail info@lionard.com of telefonisch met ons kantoor ….

Regelmatig is Lionard in de voornaamste Europese steden als Montecarlo, Zürich, Genève. Parijs en Londen aanwezig. Voor een ontmoeting in voornoemde plaatsen kunt U onafhankelijk van de data van de geprogrammeerde mondiale tour een afspraak met ons maken.

Lionard Tour

2018

van 07/ 01 tot 12/ 01
van 13/ 01 tot 16/ 01
van 23/ 01 tot 26/ 01
LONDEN
van 26/ 02 tot 11/ 02
MOSCOU
van 03/ 03 tot 11/ 03
van 11/ 03 tot 14/ 03
ZURICH
van 19/ 03 tot 22/ 03
van 28/ 03 tot 30/ 03
van 09/ 04 tot 13/ 04
PARIS
van 18/ 04 tot 21/ 04
NEW YORK
van 08/ 05 tot 13/ 05
LOS ANGELES
van 14/ 05 tot 17/ 05
van 28/ 05 tot 31/ 05

2019