Lionard Luxe Onroerend Goed | Lionard 


Firma

Lionard Luxe Onroerend Goed

Werkzaam binnen de nationale en internationale vastgoedmarkt werd Lionard Luxury Real Estate uitsluitend opgericht om zich te specialiseren in het Italiaanse luxe onroerend goed segment. Het bedrijf heeft belangrijke partnerships, professionele synergieën en relaties gecreëerd om zich te richten op het identificeren van Klanten en Investeerders uit geconsolideerde industriële landen en opkomende markten. Vanuit dit uitgangspunt werden de eerste stappen genomen naar de ontwikkeling van een business model, wat ieder jaar leidt tot het accepteren van slechts een beperkt aantal panden om in beheer te nemen, welke die specifieke en zeldzame kenmerken van historische, artistieke, architectonische en geografische waarde hebben.

De zorgvuldige selectie van het onroerend goed die door de experts van Lionard Real Estate wordt uitgevoerd, is erop gericht de beste locatie van de objecten te vinden binnen de gekozen doelgroep. Om deze reden investeert het bedrijf veel in professionele fotoshoots, marketing campagnes en geïntegreerde communicatie strategieën, om zo vraag en aanbod van de referentiemarkt te kunnen optimaliseren. De beslissing om alle faciliteiten en professionele middelen die van oudsher uitbesteed werden, binnen het bedrijf te beheren stelt ons in staat een reeks van diensten van extra waarde aan te bieden. Deze omvatten geo- ruimtelijke studies, milieu en historisch onderzoek, analyses van de mogelijkheden en risico's van het onroerend goed, studies met betrekking tot structurele verbetering van het vastgoed alsmede advies bieden over rendement op de investering op korte termijn.

De uitvoerbaarheid van Lionard Luxury Real Estate is gebaseerd op onvoorwaardelijke principes en doelstellingen om onze klanten absolute gemoedsrust en zekerheid te bieden. Professionaliteit en efficiëntie zijn de basis van de werkethiek van het management en de medewerkers van Lionard, die zich uit in volledige openheid en integriteit in de relatie met de klant, alsmede de garantie van absolute privacy en discretie.

Teneinde nieuwe commerciële contacten te creëren en het netwerk van klanten en buitenlandse zakenpartners te consolideren, publiceert Lionard Luxury Real Estate de data waarop onze vertegenwoordigers in toonaangevende Europese en internationale business center en op financiële platforms aanwezig zullen zijn.

Ontmoetingen kunnen uitsluitend op afspraak georganiseerd worden. We verzoeken geïnteresseerden daarom om ruim van te voren een afspraak met ons te maken. Via mail info@lionard.com of telefonisch met ons kantoor ….

Regelmatig is Lionard in de voornaamste Europese steden als Montecarlo, Zürich, Genève. Parijs en Londen aanwezig. Voor een ontmoeting in voornoemde plaatsen kunt U onafhankelijk van de data van de geprogrammeerde mondiale tour een afspraak met ons maken.

Lionard Tour

2017

van 09/ 01 tot 14/ 01
LOS ANGELES
van 26/ 01 tot 31/ 01
van 01/ 02 tot 09/ 02
van 09/ 02 tot 14/ 02
LONDEN
van 15/ 03 tot 18/ 03
van 02/ 04 tot 05/ 04
MOSCOU
van 03/ 04 tot 07/ 04
LONDEN
van 26/ 04 tot 29/ 04
SINT PETERSBURG
van 08/ 05 tot 10/ 05
ABU DABI/DUBAI
van 15/ 05 tot 18/ 05
HONG KONG
van 22/ 05 tot 26/ 05
NEW YORK
van 29/ 05 tot 01/ 06

2018