Exclusieve Villa Te Koop In Portofino | Lionard 

EXCLUSIEVE VILLA TE KOOP IN PORTOFINO

48 foto
Portofino is het charmante decor van deze exclusieve villa met een suggestieve, fascinerende bouwstijl. De villa ligt op twee passen afstand van de kristalheldere blauwe zee van Ligurië. 
Dit luxe vastgoed met een schitterend terras dat over zee uitkijkt, beschikt over veel leefruimtes buiten, ideaal om vrienden en gasten te ontvangen of om feesten te organiseren.
Een mooi zwembad met een relaxzone omgeven door het weelderige groen van grote planten en struiken, biedt momenten van puur welbehagen in het warme water, kijkend naar de oneindige zee.
Het blauw van de zee is een veel voorkomend motief in het interieur van de luxe villa:  de inrichting is in deze kleur gekozen, over elk detail is nagedacht en alle vertrekken zijn aan de hand van precieze, esthetische criteria ingericht. Kleurige schilderijen waarvan de thema’s en kleuren steeds refereren aan de maritieme omgeving, verlevendigen de muren.
De slaapkamers op de bovenverdieping hebben een fenomenaal uitzicht over de blauwe zee en op het heldere groen van de planten en struiken onderaan de bijzondere villa. Nog een pluspunt is een ander terras, het zonneterras, een intieme ruimte met veel privacy, waardoor dit luxe vastgoed een schitterend voorbeeld is van ‘luxury real estate’ in Italië.


Technical Details
Regio: Ligurië
Gemeente: Genua
Zone: Portofino

Type: exclusieve villa - villa in Portofino

Woonoppervlakte: 1100 m2
Perceeloppervlakte: 1500 m2

Panoramische terrassen
Zwembad


Ligurië - Portofino: Genua 20 km - Rapallo 5 km - Sestri Levante 15 km - Portovenere 55 km - La Spezia 53 km - Forte dei Marmi 85 km.
Ref: 0580
Prijs: Op aanvraag

italiaans luxe vastgoed

luxe villa
villa in ligurië

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Portofino

Portofino is een kleine stad in de provincie van Genua in het prachtige Ligurië. Het schilderachtige charmante kustplaatsje is zowel in Italië als in het buitenland erg bekend. Portofino ligt in het westelijke deel van de Golf van Tigullio, vlak bij de baai aan de voet van het promontorium Tigullio. Samen met zes andere Ligurische stadjes ligt Portofino in het regionale natuurpark.
De kerk San Martino en San Giorgio, burgerlijke architectuur zoals bijvoorbeeld de hermitage van Sant’Antonio en militaire architectuur zoals het Kasteel Brown trekken veel toeristen. Speciaal is de naturalistische site van de zeebodem tussen Camogli, Portofino en Santa Margherita Ligure met koraalplanten, halfdonkere grotten en verschillende soorten zeedieren.
Natuurlijk is het niet verwonderlijk dat in deze exclusieve omgeving luxe villa’s en opmerkelijk mooi vastgoed te vinden zijn, die een harmonieus geheel met het natuurschoon van deze ambiance vormen.
Portofino is de locatie waar beroemde filmregisseurs als Antonioni, Wim Wenders en Martin Scorsese hun succesvolle films hebben opgenomen, geïnspireerd door de opmerkelijke schoonheid en charme van juist dit kustplaatsje in Ligurië.