Exclusieve Luxe Villa Aan Het Comomeer | Lionard 

Exclusieve luxe villa aan het Comomeer

full screen
53 foto
Magnifieke luxe villa te koop gesitueerd op een hoog gelegen vlak stuk grond, een schitterend natuurlijk terras boven het Comomeer bij de stad Lecco.
Het pand heeft een woonoppervlakte van ongeveer 1000 m2 en over de lengte van de begane grond bevindt zich een ietwat verhoogde gracieuze overdekte galerij met zuiltjes. Vanuit de salon en eetkamer aan de voorzijde van het pand is een adembenemend mooi uitzicht over het meer dankzij de vele grote ramen die zodanig zijn geplaatst dat het panorama, een van de meest suggestieve van de hele streek,  volledig tot zijn recht komt.
Op de eerste verdieping zijn zes smaakvol ingerichte slaapkamers en vier badkamers. Vijf van deze slaapkamers liggen aan een prachtige loggia met een uitzicht, dat tot aan de naburige stadjes langs de oever van het meer reikt.
Aan de zijkant van de villa die te koop is, staat een toren met terras waarin oorspronkelijk een studio/bibliotheek was gerealiseerd.
Vanaf het pleintje bij de ingang is met de auto de verdieping onder de grond te bereiken, die uitstekend geschikt is als woonruimte voor het pesoneel. Vlak bij het toegangshek staat een in steen gebouwd gastenverblijf met vijf vertrekken en sanitaire voorzieningen.
Rondom deze residentie aan het meer ligt een magnifiek park van twee hectare, waardoor de opvallende ligging van het vastgoed wordt geaccentueerd en uiterste beschutting en privacy gegarandeerd zijn.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Lecco
Zone: Comomeer

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 1000 m2
Perceeloppervlakte: 2 hectare

11 slaapkamers
9 badkamers
Torentje
Overdekte galerij
Loggia
Dependance

Lecco 10 km - Como 40 km - Milaan 65 km - Bergamo 50 km - Lugano 45 km - Lago Maggiore 100 km - Gardameer 190 km Ref: 1516
Prijs: 5M tot 10M

villa aan het meer

luxe huizen
villa's merengebied

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Comomeer

Het Comomeer is internationaal bekend door de populariteit van de schitterende droomhuizen en luxe villa's aan de prachtige oevers. Deze panden zijn gekocht en worden bewoond door beroemde acteurs, zangers, modeontwerpers, voetballers en vermogende zakenmensen. Maar bovenal zijn het de schilderachtige locaties die het Comomeer bekend hebben gemaakt en de inspiratie vormden voor componisten als Verdi, dichters als Lord Byron, schrijvers als Stendhal: schitterend natuurschoon dat de omlijsting voor even schitterende residenties vormt.
Het meer met de pittoreske bootjes en luxueuze villa's biedt alle gelegenheid om te relaxen, en er zijn interessante culturele bezienswaardigheden in de omgeving.
De stad Como met het beroemde meer is niet alleen een ideale zone voor fijne toeristische uitstapjes, maar is ook een goede locatie om in exclusief vastgoed te investeren en zijn eigen huis te kopen. Hier is een groot aantal exclusieve panden midden in het natuurschoon waar de belangrijkste Italiaanse families hun residentie hebben.
Het Comomeer is een trekpleister voor intellectuelen, de aristocratie en mensen uit de internationale showbusiness, maar fascineert eigenlijk onmiddellijk iedereen die hier voor het eerst komt.