Exclusieve Historische Villa Te Koop In De Buurt Van Turijn | Lionard 

Exclusieve historische villa te koop in de buurt van Turijn

full screen
69 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze exclusieve luxe villa te koop staat op een hoge positie op de Cimena heuvel, op enkele kilometers van Turijn.
Met uitzicht op de Po-vlakte en met een prachtig uitzicht over Turijn, is deze villa een waar juweel van de vastgoedmarkt.
Omringd door een park van zeldzame schoonheid, werd deze villa in Piemonte gebouwd in het midden van de 17e eeuw en bereikte zijn hoogtepunt in de 19e eeuw, toen de graaf Thaon de Revel zijn volledige restauratie zag, opdracht gevende koninklijke architect Carlo Sada, die het transformeerde in een grote neoklassieke villa.
Deze monumentale en majestueuze villa beschikt over een neoklassieke gevel met een dubbele zuilengalerij, in Ionische stijl op de benedenverdieping en in Corinthische stijl op de bovenste verdieping. Beide portieken hebben een hoog driehoekig fronton versierd met beelden erboven.
Dit complex bestaat uit de hoofdvilla, die ongeveer 1.600 m2 groot is en meerdere bijgebouwen die de totale oppervlakte op ongeveer 2.500 m2 brengen.
De ingang van deze villa verwelkomt gasten met zijn mooie, elegante en ruime zalen. Op de begane grond bevinden zich een prachtige, goed gevulde bibliotheek, een biljartkamer, een privékapel, een ruime keuken en grote staatshallen die zijn ontworpen met veel aandacht voor detail. Op de eerste en tweede verdieping zijn er verschillende zalen en slaapkamers.
Deze villa is ontworpen met veel aandacht voor detail en de kamers vertellen ons over de belangrijke kunstenaar die zijn Palladiaanse vloeren, plafondschilderingen en de majestueuze collectie verfijnde kunstwerken heeft gemaakt.
Het weelderige lommerrijke park werd in 1847 gemaakt door Marcellino Roda, tuinman en landschapskunstenaar van de koninklijke familie Savoye; het meet ongeveer 70 hectare en is eclectisch versierd met beelden, trappen en kleine muren. Het is ook de thuisbasis van verschillende planten zoals ceders, eiken, esdoorns, sophoras en kersenbomen en beschikt ook over een klein meer omringd door eeuwenoude bomen, azalea's en rododendrons.
Een ander belangrijk en exclusief kenmerk van dit landgoed zijn de twee helihavens.
Technical Details
Regio: Piemonte
Provincie: Turijn

Type: Historische villa

Intern oppervlak: 2500 m2
Buitenoppervlak: 70 ha ongeveer.

Hoofdvilla
Bijlage
Engelse tuin
Park
Meertje
fresco
2 helihavens

Turijn 25 km - Novara 90 km - Genua 195 km - Caselle Airport 30 km

Ref: 3847
Prijs: Op aanvraag

villa's in turijn te koop

Turijn villa's te koop
villa in turijn

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Turijn

Turijn, hoofdstad van de regio Piemonte in Noord-Italië, is een rustig, charmant stadje gelegen op een rijke groene vallei omringd door schilderachtige heuvels en besneeuwde bergtoppen. De stad heeft veel geschiedenis die vandaag wordt getuigd door een rijke artistieke, culturele en architecturale aanwezigheid in prestigieuze koninklijke paleizen, kerken, prachtige luxe villa's, bioscopen, tuinen, musea en theaters. De vooruitgang van de industrie in deze stad is zowel actief als creatief. Deze vooruitgang begon in de vorige eeuw met een grote economische bloei en is nog steeds zichtbaar in de moderne industriële architectuur en de aanwezigheid van bekende merken Made-in-Italy.
De oude stad biedt talloze attracties, terwijl de omliggende gebieden en het platteland, met talloze steden en dorpen, perfect zijn om een ​​pittoresk oase van rust te ontdekken, omringd door ongerepte landschappen gemaakt van valleien en rivieren.
Hier vindt u prachtige droomhuizen, tastbaar bewijs van het welvarende verleden van dit gebied en zijn huidige pracht.