Exclusief Vastgoed Aan De Baai Van Baratti | Lionard 

Exclusief vastgoed aan de Baai van Baratti

full screen
14 foto
Dit interessante exclusieve vastgoed is te koop aan de prachtige Baai van Baratti in Toscane.
Het vastgoedcomplex bestaat uit meerdere panden met een gezamenlijke woonoppervlakte van 1100 m2 en twee hectare eigen grond.
Het vastgoed bevindt zich op een sublieme locatie direct aan het strand van Baratti en het is zonneklaar dat dit complex uitermate geschikt is voor het realiseren van een luxe toeristenaccommodatie, waar men van de vele aantrekkelijke kanten van dit prachtige en levendige deel van de Toscaanse kust kan genieten.
De aanwezigheid van nog eens vijftig hectare extra grond met opkomende wijngaarden in een zone die beroemd is vanwege de belangrijke druiventeelt vlak bij het bekende stadje Bolgheri, betekent dat dit vastgoed ook nog eens perfect is om geëxploiteerd te worden als luxueus landgoed met excellente landbouwproducten 'Made in Italy'.
Het enorme potentieel van het vastgoedcomplex dat het voordeel heeft geheel naar eigen wens te kunnen worden benut, is moeiteloos te realiseren met enkele renovaties, die de prachtige aspecten ervan een meerwaarde zullen verlenen.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Livorno
Zone: Baai van Baratti

Type: luxe complex panden

Woonoppervlakte: 1100 m2
Perceeloppervlakte: 20 hectare + 50 hectare

Complex panden
Terrein: 20 hectare
Terrein met jonge wijngaarden 50 hectare
Directe toegang tot het strand

San Vincenzo 13 km - Bogheri 35 km - Livorno 78 km - Vliegveld Pisa 97 km - Elba 73 km Ref: 3007
Prijs: 2.5M tot 5M

exclusief landgoed

luxe villa
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Baratti

De Baai van Baratti, een beroemde zone aan de kust van Toscane, ligt binnen het gemeentegebied van Piombino in de provincie Livorno.
Deze baai aan de Toscaanse kust met de Middellandse Zee van Ligurië is een perfecte combinatie van een kristalheldere zee, de indrukwekkende historie van belangrijke beschavingen en het karakteristieke natuurschoon van de Maremmen.
Golfo di Baratti, Buca delle Fate, Spiaggia Lunga en de strandjes van de inhammetjes Cala Moresca, Perelli en Torre Mozza zijn slechts enkele locaties aan deze kust, die bekend is voor de nog ongerepte natuur en mede daarom een enorme aantrekkingskracht uitoefent.
Zandstranden en inhammetjes met rotsen omringd door de dichte, aromatische vegetatie wisselen elkaar over een lengte van dertig kilometer af. Allerlei soorten watersport kunnen hier beoefend worden, want er zijn zeil-, surf- en duikscholen.
Dit is een wereldwijd beroemde streek met fantastische culinaire producten, natuurschoon en luxe, en ook met schitterende luxe villa's, exclusief landgoed en wijnhuizen.