Exclusief Toscaans Huis Te Koop Bij Lucca | Lionard 

EXCLUSIEF TOSCAANS HUIS TE KOOP BIJ LUCCA

18 foto
Deze voorname villa uit de achttiende eeuw bevindt zich op een locatie waar heel het dal bij Lucca is te overzien. De luxe villa die te koop wordt aangeboden, bestaat uit drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 454 m2 en is compleet gerenoveerd. De rustieke stijl van het exterieur is typerend voor landelijke huizen in Toscane; de voorgevel in ongepleisterd steen gecombineerd met de verfijnde inrichting van het interieur geeft een karakteristiek, sfeervol effect.
In de inrichting van de drie verdiepingen domineert de toepassing van kastanjehout en ongepleisterde stenen muren. De begane grond die aan drie zijden van het exclusieve vastgoed boven de grond ligt, is ingedeeld in een keuken met provisieruimte en een enorme taveerne met vloeren in Toscaans terracotta en plafonds met gewelven van bakstenen. Een groot raam van de vloer tot aan het plafond maakt het interieur bijzonder  licht en biedt tegelijkertijd een weids uitzicht op de meer dan zes hectare landerijen van het landgoed dat te koop is. Twee hectare zijn olijfboomgaarden met meer dan honderd jaar oude olijfbomen, het resterende land is graasgrond en dennenbos. Vlak bij de villa bevinden zich een paddock en twee compleet vernieuwde stallen, een bijgebouw van 80 m2 als bergplaats voor landbouwwerktuigen en een ander bijgebouw van 120 m2, dat de garage is. Het is mogelijk een zwembad aan te leggen van elke gewenste grootte.
In de exclusieve villa is een entresol met een vloeiende belijning gebouwd, die buitengewoon licht en ruim is (100 m2) en toegang geeft tot het hogere deel van de tuin. Hier bevinden zich de hoofdentree van de villa en een dubbele salon. Vanuit het slaapgedeelte is de salon via een boogvormige passage in baksteen bereikbaar, wat de muur op een speelse manier onderbreekt.  Ook in het slaapgedeelte is prachtig hout voor de afwerking gebruikt en er liggen licht eiken parketvloeren, die de masterslaapkamer van bijna 40 m2 met een eigen badkamer en een kleine studio, en twee andere 2 ps. slaapkamers warmer en sfeervoller maken.
Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Lucca
Zone: op 20 km afstand van Forte dei Marmi

Type: villa in Lucca - villa's en landelijke huizen

Woonoppervlakte: 454 m2
Perceeloppervlakte: 6.4 hectare

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Salons: 2
Keuken
Eetkamer

Overige ruimtes en technische lokalen
Garage: 120 m2
Opslagruimte: 80 m2
Paddock
Twee stallen
Fruitboomgaard
Olijfboomgaard: 1.4 hectare
Graasgronden: 3 hectare
Bos: 2 hectare


Toscane - Lucca: Pisa 23 km - Florence 90 km - Lucca 3 km - Forte dei Marmi 39 km - Golfclub Lappeto 0.5 km - Thermen 11 km - Skipistes 47 km - Vliegveld Pisa 19 km - Snelweg, afslag Capannori 3 km. 
Ref: 0004
Prijs: Tot 2.5M

exclusief vastgoed

luxe huizen te koop
luxe real estate italië

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Archeologische opgravingen hebben aangetoond dat de streek waar de luxe villa te koop staat, al in de prehistorische tijd was bewoond. Van het stadje Barga weten we dat het in de negende eeuw eigendom was van de Lombardische familie Dei Rolandinghi en vervolgens onder het bestuur van het het Heilige Roomse Rijk kwam.
In de periode dat Barga en omstreken een vrije gemeente was, werd het voortdurend door de troepen van Lucca en Pisa aangevallen, totdat het stadje Florence als beschermheer koos. Dit was de bloeiperiode van Barga: de aristocratische Medici-familie van Florence had groot belang bij deze streek waar belangrijke grondstoffen werden gewonnen en de inwoners van Barga en omstreken genoten privileges en vrijstelling van belasting, wat de handel deed floreren. Met de unificatie van Italië en onder het Koninkrijk van Italië verloor het alle voorrechten en begon langzaamaan een economische crisis in deze streek. Het gevolg was dat veel inwoners naar Engeland en de Verenigde Staten emigreerden. Geen definitieve emigratie echter, want velen zijn aan het eind van de vorige eeuw teruggekomen in Toscane, in Barga bij Lucca en hebben hun spaargeld geïnvesteerd in de aankoop van land en huizen laten bouwen in de buitenwijken van het oude stadje Barga.