Prestigieus Vastgoed Te Koop In Florence | Lionard 

Prestigieus vastgoed te koop in Florence

full screen full screen video
64 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In de weelderige glooiende heuvels van Florence nabij Certosa schitterende villa te koop op een exclusieve locatie met aan alle kanten vrij uitzicht op de stad.
De villa maakt een majesteitelijke indruk dankzij het welbekende, prachtige torentje dat er boven uitsteekt. De geschiedenis van de villa is belangrijk, want al vanaf de vijftiende eeuw waren invloedrijke families de eigenaren, onder andere de familie Vespucci, nakomelingen van de beroemde ontdekkingsreiziger Amerigo Vespucci.
De villa is op een L-vormige plattegrond gebouwd en heeft een totale woonoppervlakte van ongeveer 2800 m2 verdeeld over de twee belangrijkste verdiepingen plus de tussenverdieping en het torentje.
Een breed grintpad met langszij eeuwenoude olijfbomen en irissen voert naar de hoofdingang van deze schitterende villa met daarbij het panoramische gazon als terras.
Het interieur op de begane grond van de villa bestaat uit grote ontvangstzalen met zeven meter hoge caissonplafonds, met schitterende nog originele frescoschilderingen, met vloeren in antiek terracotta en met bijzondere afwerkingsdetails.
Op de eerste verdieping en tussenverdieping zijn vertrekken met dezelfde kenmerken, maar op een modernere manier ingericht met designmeubilair in minimalistische stijl.
Historische onderdelen en architectonische elementen uit de vijftiende eeuw karakteriseren elke verdieping en zijn met meer moderne elementen gecombineerd; kruisgewelven, stenen schouwen, terracotta vloeren en mooie parketvloeren, gedecoreerde caissonplafonds, het originele adellijke familiewapen getuigen van de historische waarde van de villa.
Een enorm park van ongeveer vijf hectare ligt rondom dit eclusieve vastgoed dat te koop is. In het park is een spectaculair terras met een buitengewoon mooi uitzicht op de Certosa del Galluzzo en het historisch centrum van de stad van de Medici. Ook is er een zwembad, ideaal natuurlijk om relaxt de middagen door te brengen. 

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Florence
Gemeente: Florence

Type: historische villa

Woonoppervlakte: ca. 2800 m2
Perceeloppervlakte: 5 hectare

2 verdiepingen + tussenverdieping
Ontvangstsalons
Torentje
Park
Zwembad
Kelders
9 slaapkamers
10 badkamers
Olijfgaard

Prato 26 km - Pisa 100 km - Livorno 108 km - Arezzo 80 km - Siena 85 km

Ref: 3784
Prijs: € 18.000.000

exclusieve villa te koop in florence

villa bij Florence te koop
villa uit medici-periode te koop bij florence

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence, in de hele wereld bekend als de kunstad bij uitstek, heeft een niet te overtreffen erfgoed aan kunstwerken, historische gebouwen en monumenten, waardoor de stad een fantastisch openluchtmuseum is. Het historische centrum van Florence is Piazza della Signoria met het indrukwekkende Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Hier vlakbij staat de Dom met de majestueuze koepel van Brunelleschi, de Klokkentoren van Giotto en het Baptisterium met de beroemde bronzen deuren genoemd naar Johannes de Doper.
De rivier de Arno stroomt dwars door de hoofdstad van Toscane, die zo rijk is aan prachtige luxe villa's, die te koop worden aangeboden. De beroemdste brug over de Arno is de unieke Ponte Vecchio met zijn karakteristieke juwelierswinkeltjes. De brug met daarboven het suggestieve Corridoio van Vasari, is de enige die niet gebombardeerd is tijdens de Tweede Wereldoorlog. De linkeroever van de Arno is een zone met oude ambachtsplaatsen en winkeltjes met nog de sfeer van het Florence van weleer, zoals die in de romans van Vasco Pratolini en Marcello Vannucci zo suggestief is beschreven.