Exclusief Huis Bij Rome Te Koop | Lionard 

EXCLUSIEF HUIS BIJ ROME TE KOOP

26 foto
Exclusieve toeristenaccommodatie te koop op een gunstige locatie in een mooie landschappelijke omgeving tussen de stad Rome en de Tyrreense kust.
Het exclusieve vastgoed maakt deel uit van een agrarische onderneming en is omringd door olijfboomgaarden, wijngaarden en fruitboomgaarden. Het belangrijkste pand is een grote villa in een karakteristieke en elegante neoklassieke stijl en is na een recente, deskundige renovatie geheel geschikt gemaakt voor de nieuwe bestemming.
Het exclusieve landhuis dat te koop is, was vroeger een luxe boerenhoeve bij Rome. Het pand telt drie verdiepingen met negen ruime, elegant ingerichte slaapkamers, zoals overigens alle vertrekken met elegant Italiaans, Engels en Frans meubilair zijn ingericht en met Oosterse tapijten op de vloer. Vloeren met plavuizen, met handbeschilderd majolica uit Vietri, deuren van massief mahonie- en notenhout zijn slechts enkele voorbeelden voor de unieke en exclusieve elegantie van dit landhuis. 
Vanuit de slaapkamers met privé-badkamer is een prachtig uitzicht op het park en het landschap. Het vermelden waard is de slaapkamer met en suite een badkamer met whirlpool.
In het basement van het luxe landhuis vlakbij Rome bevindt zich een wellnesscentrum met professionele apparatuur en een badkamer.
Op de begane grond zijn de receptie en het kantoor; voorts een keuken, een bibliotheek/leeszaal in de toren, drie slaapkamers, een badkamer en drie royale lounges: een lounge met een sierlijke open haard, een andere lounge geheel met notenhout ingericht en de derde lounge met een open haard in pepersteen.
Op de bovenverdieping zijn vijf slaapkamers en een suite.
Rondom de luxe residentie vlakbij Rome ligt een prachtig, goed onderhouden park met verschillende soorten begroeiing en een mooi zwembad omringd door meer dan honderd jaar oude olijfbomen en een groot gazon.
Het exclusieve vastgoed beschikt over twintig hectare grond die deel uitmaken van het agrarisch bedrijf.
Bij het landhuis horen andere panden, waaronder een 'Casale della Grotta', een huis dat in de tufsteen onder de villa is uitgegraven en waar de wijnkelder van het agrarisch bedrijf en drie gastenvertrekken zijn. De twee andere panden zijn respectievelijk een voormalig magazijn met op de begane grond twee slaapkamers en een badkamer, en op de eerste verdieping een keuken; in de andere wooneenheid met twee verdiepingen zijn vijf slaapkamers en twee badkamers.
Technical Details
Regio: Lazio
Gemeente: Rome
Zone: Rome

Type: landhuizen te koop - villa bij Rome

Woonoppervlakte: 1400 m2
Perceeloppervlakte: ongeveer 20 hectare

Villa: 977 m2
Slaapkamers met privé-badkamer: 9
Slaapkamers: 3
Lounges: 3
Badkamers: 3
Receptie
Kantoor
Keuken
Bibliotheek/leeszaal
Wellnesscentrum
Landhuis A: 
Slaapkamers: 2
Badkamer
Keuken
Opslagruimte
Landhuis B:
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Keuken
Overige ruimtes en technische lokalen
Parkeerplaats
Speeltuin voor kinderen
Zwembad
Manege
Park: 1.3 hectare
Wijngaarden: 14 hectare
Olijfgaarden: 3 hectare
Sinaasappelboomgaard: 0.5 hectare
Moestuin


Lazio - Rome: Rome 22 km - Nationaal Park Circeo 75 km - Thermen 1 km - Golfclub 3 km - Vliegveld Rome 32 km - Snelweg, afslag Via Appia-Albano 21 km.Ref: 0372
Prijs: 5M tot 10M

landhuizen lazio

landelijk huis
exclusief vastgoed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Rome

Ariccia, dat vroeger 'Ricca' of 'La Riccia' werd genoemd, is eeuwen geleden ontstaan en zoals alle stadjes in Lazio in de oudheid hebben de eerste bewoners van dit gebied harde strijd gevoerd voor hun onafhankelijkheid. Beroemd is de slag bij Ariccia, eind zesde eeuw v. C. waarin de Liga van steden in Latium met Ariccia als aanvoerder de hegemonie van de Etrusken in Zuid-Latium doorbrak.
De bevolking van Ariccia vocht ook tegen de overheersing door Rome, totdat zij in de vierde eeuw v. C. werd onderworpen aan de Romeinen. Ariccia werd van toen af aan een belangrijke Romeinse buitenplaats, een uitverkoren locatie voor woonverblijven van de Romeinen vanwege de bijzonder gunstige geografische ligging tussen twee vulkanische meren, het meer van Albano en het meer van Nemi.
Gedurende de Middeleeuwen werd het stadje op twintig kilometer afstand van Rome meermaals aangevallen en geplunderd en raakte steeds meer in verval, totdat het in 1473 onder het bestuur van de familie Savelli die het stadje weer opbouwde, tot bloei kwam.
In de zeventiende eeuw kwam dit feodale bezit in handen van de familie Chigi, die het stadje compleet opnieuw liet ontwerpen door de geniale architect Gian Lorenzo Bernini, samen met zijn meest kundige medewerker Carlo Fontana.
Begin 1700 groeide het stadje uit tot een trefpunt voor belangrijke kunstenaars en schrijvers. De bloeiperiode viel in de tweede helft van de achttiende eeuw toen hier beroemde decorateurs, kunstenaars en schrijvers werkten.
In de loop van de negentiende eeuw veranderde Ariccia dankzij een routewijzing van de Via Appia door toedoen van paus Pius IX. Deze paus liet in 1854 een groot viaduct met drie ordes arcades bouwen, boven dichte bossen waar de weg omhoog loopt naar de heuvel van Galloro.
Het huidige Ariccia is een heel bekende en populaire lokaliteit in de zone 'Castelli Romani', vanwege de historische archeologische sites en monumenten, waarvan Palazzo Chigi, de kunstwerken van Bernini, het museum van de Romaanse Barok, de Collegiata dell' Assunta en het beroemde monumentale viaduct de belangrijkste bezienswaardigheden zijn.