Exclusief Appartement In Florence Te Koop | Lionard 

EXCLUSIEF APPARTEMENT IN FLORENCE TE KOOP

7 foto
Dit exclusieve appartement in Florence in een voornaam stadspaleis van de Florentijnse koopmanselite uit de achttiende eeuw, is te koop. Het luxe vastgoed met de symmetrische architectuur van de late Renaissance bevindt zich op een karakteristiek plein in de binnenstad van Florence, maar ondervindt geen hinder van het verkeer.
Het luxe appartement dat te koop is, bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar met een lift. 
Het eerste dat opvalt bij binnenkomst in het 215 m2 grote appartement, is de enorme dubbele salon met een magnifiek plafond gedecoreerd met stucwerk in Venetiaanse stijl. Het uitzicht van deze charmante woning op de monumenten in de binnenstad van Florence is fascinerend
De restauratie van het pand heeft de oorspronkelijke architectuur en het traditionele materiaal gerecupereerd.
De luxe woning bestaat uit een woonkeuken met een aangrenzende eetkamer, een studeervertrek met een bibliotheek, drie tweepersoonsslaapkamers met elk een badkamer, een bergruimte, een hal en de hoofdentree.
Alle interieurs van de villa die te koop is in Florence, zijn met kostbaar materiaal afgewerkt: parketvloeren gelegd in stroken, bijzonder mooie trapleuningen gemaakt door een smid, kundig gerestaureerde deuren met deurstijlen in ‘pietra serena’, een poreuze, typisch Toscaanse grijze steensoort. 
Eigentijds comfort ontbreekt niet: geblindeerde deuren, een satellietsysteem, een alarm en een geavanceerd energiesysteem.
Twee kelders, waarvan een met een badkamer en een raam, plus twee parkeerplaatsen op de binnenplaats completeren dit luxe vastgoed in Florence.

Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: Florence

Type: luxe appartementen – villa’s in Florence te koop

Woonoppervlakte: 215 m2
Perceeloppervlakte: -

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Salon
Bijbehorende vertrekken: 5
Parkeerplaats voor 2 auto’s
Kelders: 2


Toscane – Florence: Lucca 55 km – Pisa 70 km – Siena 50 km – Forte dei Marmi 75 km -  Skipistes Monte Abetone 48 km – Golfclub Ugolino 10 km – Terme di Montecatini 35 km – Vliegveld Florence 5 km – Tolsnelweg A1/A11, afslag Florence-Noord 2 km.

   

Ref: 2126
Prijs: Tot 2.5M

luxe vastgoedkantoor

exclusief vastgoed te koop
luxe 'real estate'

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence, de locatie waar dit waardevolle vastgoed te koop staat, wordt universeel erkend als dé kunststad van Europa met haar patrimonium kunstwerken van onschatbare waarde waardoor de stad als het ware een openluchtmuseum is.
Het echte kloppend hart van de historische stad is Piazza della Signoria met Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Niet ver daarvandaan staat de Dom met de majestueuze koepel van Brunelleschi, geflankeerd door de Klokkentoren van Giotto en daar tegenover het Baptisterum van San Giovanni met de wereldberoemde bronzen deuren.
De Arno stroomt door de stad en is voor de geschiedenis van Florence net zo belangrijk als de mensen die hier geleefd hebben en nog leven; de Florentijnen hebben een haat-liefde verhouding met de rivier, die in het verleden voor grote rijkdom en welvaart heeft gezorgd, maar ook voor desastreuze overstromingen.
De Ponte Vecchio is van alle bruggen over de Arno uniek in de hele wereld door de karakteristieke juwelierswinkeltjes op de brug zelf. Boven de brug loopt het Corridoio Vasariano, dat de rechteroever van de Arno met de linkeroever verbindt. Ponte Vecchio is de enige brug die ongeschonden de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd.
De linkeroever van de Arno, de zo geheten Oltrarno, is een wijk waar nog de sfeer van het Florence van weleer te vinden is met haar traditionele ambachtelijke werkplaatsen, waarover Vasco Pratolini en Marcello Vannucci in hun romans hebben geschreven.