Exclusief Dakappartement In Florence Te Koop | Lionard 

EXCLUSIEF DAKAPPARTEMENT IN FLORENCE TE KOOP

5 foto
Exclusief appartement van meer dan 100 m2 te koop in het historisch centrum van Florence, de bakermat van kunst en cultuur van de Renaissance. Het luxe dakappartement, een Florentijnse ‘real estate’ opportuniteit, bevindt zich op de tweede etage van Palazzo Ugoccioni en is met de lift bereikbaar. Dit laat Romaans-Renaissance stadspaleis is in de zestiende eeuw gebouwd voor Cosimo I de’ Medici, Groothertog van Toscane en staat op Piazza della Signoria.
Het pand staat iets meer naar voren vergeleken met de stadspaleizen ernaast op Piazza della Signoria. De begane grond met daarboven twee structuren van dubbele Dorische zuilen maakt dit pand een internationaal gewaardeerd Italiaans ‘real estate’-object van de eerste orde.
Het interieur van het appartement in Florence is ingedeeld in een royale living annex kleine keuken, twee badkamers, elk met een aparte bergruimte, een zeer ruime tweepersoonsslaapkamer en een studio met uitzicht op de wereldberoemde monumenten en het levendige plein voor de deur.Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: Florence centrum

Type:lLuxe appartementen - villa's in Florence

Woonoppervlakte: 107 m2
Perceeloppervlakte: -

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Salon
Keuken
Overige ruimtes en technische lokalen


Toscane - Florence: Lucca 55 km - Pisa 70 km - Siena 50 km - Forte dei Marmi 75 km - Golfclub 10 km - Thermen 35 km - Vliegveld Florence 5 km - Tolsnelweg A1, afslag Florence-Noord 2 km.
Ref: 2056
Prijs: Tot 2.5M

dakappartement te koop

toscaanse villa
luxe appartement

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence, de locatie waar dit waardevolle vastgoed te koop staat, wordt universeel erkend als de kunststad van Europa met haar patrimonium kunstwerken van onschatbare waarde, waardoor de stad als het ware een openluchtmuseum is.
Het echte kloppend hart van de historische stad is Piazza della Signoria met Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Niet ver daarvandaan staat de Dom met de majestueuze koepel van Brunelleschi, geflankeerd door de Klokkentoren van Giotto en daar tegenover het Baptisterum van San Giovanni met de wereldberoemde bronzen deuren.
De Arno stroomt door de stad en is voor de geschiedenis van Florence net zo belangrijk als de mensen die hier geleefd hebben en nog leven; de Florentijnen hebben een haat-liefde verhouding met de rivier, die in het verleden voor grote rijkdom en welvaart heeft gezorgd, maar ook voor desastreuze overstromingen.
De Ponte Vecchio is van alle bruggen over de Arno uniek in de hele wereld door de karakteristieke juwelierswinkeltjes op de brug zelf. Boven de brug loopt het Corridoio Vasariano, dat de rechteroever van de Arno met de linkeroever verbindt. Ponte Vecchio is de enige brug die ongeschonden de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd.
De linkeroever van de Arno, de zo geheten Oltrarno, is een wijk waar nog de sfeer van het Florence van weleer te vinden is met de traditionele ambachtelijke werkplaatsen, waarover Vasco Pratolini en Marcello Vannucci in hun romans hebben geschreven.