Elegant Appartement In Een Historisch Gebouw In Florence | Lionard 

Elegant appartement in een historisch gebouw in Florence

full screen
38 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In het hart van het historische centrum van Florence ligt dit prachtige luxe appartement te koop, gelegen in een elegant historisch gebouw.
Deze zeer charmante en verfijnde woning van goede smaak bevindt zich op de laatste verdieping van het gebouw en is 220 m2 groot. U wordt verwelkomd door een grote hal met een majestueuze stenen open haard en muren met fresco's, een lounge, een open eetkamer met een aparte keuken, twee badkamers en twee romantische slaapkamers met een adembenemend uitzicht op de daken en kerken van de stad Medicean .
Het renaissancistische gebouw waar dit buitengewone penthouse huisvest, is momenteel in perfecte staat en werd in de 15e eeuw gebouwd door de beroemde architect Brunelleschi. Het appartement heeft de tijdloze charme van deze periode behouden en is geperfectioneerd door een aantal zorgvuldige restauratiewerken met een combinatie van prestigieuze historische materialen en een vleugje comfortabele moderniteit in harmonie. Hoge plafonds met zichtbare houten balken geven een warme en gastvrije sfeer.
Zijn positie op de laatste verdieping van het gebouw maakt dit penthouse buitengewoon helder, dankzij de vier grote ramen van waaruit u de schoonheid van de groene heuvels rond Florence kunt bewonderen.
De privégarage van het appartement maakt dit pand ook een zeldzaam juweeltje op de onroerendgoedmarkt van Florence.
Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Florence
Gemeente: Florence

Type: luxeappartement - penthouse

Binnenoppervlakte: 220 m2
Extern oppervlak: -

2 slaapkamers
2 badkamers
Open ruimte woonkamer
Privé garage

Siena km 70 - Lucca km 80 - Pistoia km 40 - Prato km 25 - Livorno km 80 - Forte dei Marmi km 110

Ref: 3597
Prijs: Op aanvraag

penthouse te koop

Florence appartementen
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence , de charmante hoofdstad van Toscane, heeft veel monumenten en historische gebouwen, maar herbergt ook veel historische villa's in het historische centrum of op de heuvels rond de 'bakermat van de Renaissance'.
Florence is gelegen in een scenografische positie, in het midden van een brede vallei omringd door de heuvels van Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale en Bellosguardo.
In dit landschap zijn er tal van luxe villa's , maar er zijn ook veel verfijnde appartementen, boerderijen en landhuizen.
Er zijn verschillende attracties die de stad Florence biedt: beroemde pleinen, historische theaters, beroemde bruggen en de muren en deuren van de stad.
Florence en zijn heuvels zijn de perfecte en charmante omgeving waar u een luxe woning met een droomachtige sfeer kunt vinden.