Droomhuis Te Koop In Het Hart Van Forte Dei Marmi | Lionard 

Droomhuis te koop in het hart van Forte dei Marmi

full screen
32 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In een van de meest prestigieuze woonwijken van de beroemde stad van Forte dei Marmi, is er deze elegante luxe huis te koop.
Dit prachtige, hoogwaardige villa ligt op minder dan 100 meter van het prachtige Toscaanse zee van Versilia, in een geweldige positie voor degenen die willen luxe en de natuur te combineren met glamour en ontspanning.
Forte dei Marmi is een symbool van een verfijnde en elite de stad, het is gestructureerd rond de ruïnes van een fort en vele villa midden in de natuur, lange stranden van fijn zand, en beroemde clubs.
Deze prestigieuze eigenschap is charmant, exclusief en zeer dicht bij de zee; het is niet alleen de perfecte setting voor uw zomervakantie, maar ook een perfecte, gastvrije en functionele huis het hele jaar door.
Dit luxe landgoed heeft een oppervlakte van 334m2 en bestaat uit een inkomhal, een woonkamer, een keuken, vijf slaapkamers met eigen badkamer, een wasruimte en meerdere badkamers.
Er zijn twee mooie en ruime terrassen aan deze eigenschap te voltooien, beide met een onvergetelijk panoramisch uitzicht. De eerste heeft uitzicht op zee en is uitgerust met een jacuzzi, terwijl de tweede is op het dak en beschikt over een prachtig dakterras romantische allure deze villa 's te verhogen.
Op de kelder is er een kelder voor uw exclusieve gebruik, een parkeerplaats en een aantal bijkeukens.
Dit is een echte droomhuis in een plek vol elegante en tijdloze charme.

Technical Details
Regio: Tuscany
Provincie: Lucca
Gebied: Forte dei Marmi

Type: luxe villa

Inwendige oppervlakte: 334 m2
Externe oppervlakte: -

Woonkamer
Keuken
5 kamers met eigen badkamer
Terras met jacuzzi
Terras met daktuin
Kelder
parkeren

Pietrasanta 5 km - Viareggio 20 km - Torre del Lago 23 km - Lucca 35 km - Pisa 37 km - Pisa Airport 42 km - La Spezia 47 km - Livorno 57 km - Parco Nazionale Alpi Apuane 84 km - Florence 100 km - Genova 128 km

Ref: 0690
Prijs: 2.5M tot 5M

droomhuizen

luxe huizen
lionard luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Forte dei Marmi, de thuisbasis van dit luxe villa te koop, is een exclusieve badplaats die zijn naam in het centrum van de stad en het marmer dat er uit de Apuaanse Alpen werd uitgevoerd te danken heeft aan het fort.
In de loop der jaren heeft de stad de charmes van een groeiend aantal mensen, waaronder acteurs, zakenmensen, internationale celebrities en sporters die hebben gekozen als een favoriete bestemming voor hun zomervakantie heeft gewonnen.
Het is een groene omgeving waar luxe huizen zijn omringd door tuinen in volle bloei, op een steenworp afstand van de beroemde kust van Versilia. Dit is een high-end gebied waar u luxe winkels, disco's en clubs beroemd over de hele wereld kan vinden: het is de perfecte bestemming voor degenen die willen luxe en de natuur te combineren met glamour en ontspanning.
In de afgelopen jaren hebben veel Russische investeerders prestigieuze villa's van grote waarde in Forte dei Marmi gekocht, zodat de Toscaanse gebied zijn charme en de populariteit is toegenomen.