Charmante Villa Op Het Eiland Elba | Lionard 

Charmante villa op het eiland Elba

full screen
49 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze prachtige luxe villa te koop ligt in Toscane , aan de ongerepte zee van het Elba .
Deze woning kijkt direct uit op de zee en de ramen bieden een prachtig uitzicht vanaf de kust naar de horizon.
Dit volledig omheinde landgoed heeft ongeveer 170 m2 en is omgeven door een tuin van 4000 m2, vol met typisch mediterrane planten en enkele granieten rotsen die de plaats zelf vermelden.
Naast de hoofdvilla die voorzien is van een prachtig panoramisch terras met uitzicht over de zee, wordt deze woning voltooid door twee bijgebouwen, een garage en een luifel bij het zwembad, dat goed uitgerust is met een barbecue en houtoven.
Dit landgoed heeft twee verdiepingen: de begane grond beschikt over een ruime woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een berging; er is ook een buitenportiek met granieten pilaren.
Op de eerste verdieping is het huis van een slaapkamer, de trapopslag, een hal en een badkamer; Er is ook een terras van ongeveer 14,5 m2.
De interne vloeren zijn gemaakt van geraffineerde cotto tegels van Impruneta, in keramiek, en hebben granieten marmeren details.
Er is een 31m2 bijlage op deze woning hoger deel, het heeft een kleine kitchenette en een badkamer. Er is nog een bijgebouw, met een hoogte van 49m2, aan het onderkant van deze partij: het beschikt over een kleine woonkamer, een kitchenette, een slaapkamer en een badkamer.
Het echte juweel in de kroon van deze villa te koop op Elba is het buitengewone panoramische zwembad: het heeft een onregelmatige vorm en granieten grenzen en is een echte rustplaats.

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Livorno
Gebied: Elba Island

Binnenoppervlak: 250 m2
Buitenoppervlak: 4.040 m2

Hoofd villa: 170 m2
Portiek
Panoramisch zwembad
haard
Geraffineerde afwerkingen
Garage

Piombino 51 km - Capoliveri 10 km - Portoferraio 23 km

Ref: 3169
Prijs: 2.5M tot 5M

elba eiland

luxe villa
villa met zwembad

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Elba Island

Het grootste eiland van de Toscaanse Archipel , het eiland Elba is het derde grootste eiland in Italië. Beroemd om zijn kristalheldere zee en zijn groene en weelderige land heeft de eiland door de jaren heen een groeiende interesse van Italianen en buitenlanders gezien die deze plek hebben gekozen als een ideale vakantieplaats, de beste toeristische bestemming en het perfecte gebied waar u kunt kopen een luxe villa om volledig te kunnen genieten van de vele attracties die het eiland biedt.
Eiland Elba is oorspronkelijk bekend om zijn ijzeren afzettingen, dankzij zijn warme en winderige klimaat en de schoonheid van de verschillende stranden langs de kust, is het eiland Elba erin geslaagd om een ​​toeristische plek te behalen: stranden met granietrotsen, gouden zand, wit grind, ijzer. Op dit Toscaanse eiland zijn de afgelopen jaren zo unieke en betoverende luxe villa's aan de zee ontstaan. Prestigieuze eigenschappen met alle voorzieningen om optimaal te kunnen profiteren van de schoonheid en aantrekkelijkheid van een exclusief land, een prachtige plek die intiem is en vertrouwd tegelijkertijd.