Charmant Rustiek Huis Te Koop In Cortona | Lionard 

Charmant rustiek huis te koop in Cortona

full screen
62 foto
Schitterend vastgoed te koop in de Toscaanse heuvels vlak bij Cortona, dat vanuit cultuurhistorisch oogpunt bezien het belangrijkste stadje is in het Aretijnse gedeelte van Val di Chiana.
Het vastgoed dat te koop wordt aangeboden, bestaat uit de hoofdwoning met twee bijbehorende panden die geheel in ruw steen zijn opgetrokken. Momenteel is het complex een luxueuze toeristenaccommodatie.
Ooit was deze structuur in de achttiende eeuw een oud rustiek huis dat vervolgens een boerenhoeve werd en nu echter een droom van een residentie is, die geheel is gerenoveerd maar met behoud van alle karakteristieke antieke elementen.
De totale woonoppervlakte is 684 m2; er zijn acht slaapkamers met eigen badkamers en de accommodatie is van de modernste faciliteiten voorzien om het zelfs de meest veeleisende gast naar de zin te maken.
Het interieur is typisch Toscaans met vloeren in terracotta, plafonds met houten balken en open haarden uit de achttiende eeuw. De vertrekken zijn uiterst smaakvol ingericht om de gasten in een sfeervolle, warme en persoonlijke ambiance te verwelkomen.
In een bijgebouw is een echte wellnessruimte met een sauna, een Turks bad, een jacuzzi, een zoutgrot en een chromotherapie-douche om het summum aan relax te garanderen.
In de harmonieus met olijfbomen en kruidige bloeiende struiken ingerichte grote tuin van 8165 m2 ligt een fantastisch zwembad met een perfect gemeubileerd zonneterras; verder is er ook een relaxruimte met een gazebo, een speelveld en een barbecue.
Al met al is dit een exclusieve locatie midden in het natuurschoon van Zuid-Toscane, een streek met veel kunst en met een indrukwekkende historie en vele tradities.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Arezzo
Gemeente: Cortona

Woonoppervlakte: 684 m2
Perceeloppervlakte: 8165 m2

8 slaapkamers
7 badkamers
Wellnessruimte
Biljartzaal
Tuin
Zwembad
Barbecue
Recreatieruimte

Arezzo 30 km - Florence 110 km - Gubbio 70 km - Assisi 70 km
Ref: 3215
Prijs: € 3.800.000

rustiek huis te koop toscane arezzo

rustiek huis te koop toscane cortona
cortona arezzo

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Cortona

In het verleden heeft Arezzo, een belangrijke stad in Toscane, glorieuze momenten gekend: onder het bestuur van toen rijke en machtige aristocratische families heeft deze stad in de zestiende eeuw een ongekende bloeiperiode beleefd. Dit was de periode waarin belangrijke kunstenaars zoals Giorgio Vasari, de architect van onder andere het Palazzo delle Logge, Arezzo in een invloedrijk cultureel en artistiek centrum in Toscane hebben veranderd, wat nu nog goed te zien is.
Arezzo is niet alleen geliefd om haar historische bezienswaardigheden, maar ook om het ongelooflijk mooie landschap rondom de stad: het typisch Toscaanse landschap dat wereldwijd bekend en geliefd is en waar prachtige luxe villa's en exclusieve historische panden staan.