Buitengewoon Penthouse Te Koop In Het Centrum Van Rome | Lionard 

Buitengewoon penthouse te koop in het centrum van Rome

full screen
54 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In het historische centrum van Rome , op een steenworp afstand van de beroemde Trevi-fontein, staat dit prachtige luxe penthouse te koop.
Deze accommodatie bevindt zich in een zeer exclusieve context en biedt een prachtig uitzicht vanaf het terras met het Quirinale-paleis en de Sint-Pietersbasiliek.
Dit appartement , dat 763m2 op zichzelf meet, heeft ook 350 m2 aan terrassen. Op de twee verdiepingen bevinden zich elegante, functionele, ruime, zeer comfortabele en perfect verlichte kamers.
Op de eerste verdieping is er een royale hal met een zeer charmante trap; er is ook nog een ingang voorzien van een privélift.
Op dit niveau bevindt zich een prachtige receptie met een drievoudige hal met een open haard en toegang tot het terras, een ontspanningsruimte, een extra badkamer voor de gasten, twee eetzalen, een moderne op maat gemaakte keuken, een voorraadkamer en een wasruimte .
De andere kant van deze hal is zeer privé en is de thuisbasis van het slaapgedeelte, bestaande uit drie slaapkamers, twee badkamers en twee suites met lambrisering, een inloopkast en een eigen badkamer. Het slaapgedeelte is ook omlijst door een prachtig terras vol met planten en bloemen.
Een prachtige trap gemaakt van travertijnmarmer leidt naar de bovenverdieping met een bibliotheek, een galerij met uitzicht op de Quirinale, een hal met een oude open haard, een studeerkamer met een badkamer en een hobbyruimte met een uitzicht van 360 graden over de stad. Deze verdieping beschikt ook over een geweldig terras met een buitengewoon uitzicht.
Dit luxe appartement in het centrum van Rome wordt compleet gemaakt door een kelder en twee handige parkeerplaatsen.

Technical Details
Regio: Lazio
Provincie: Rome
Gemeente: Rome

Type: penthouse - luxe appartement

Binnenoppervlakte: 763 m2
Buitenoppervlak: 350 m2

3 verdiepingen
6 slaapkamers
6 badkamers
Hoogwaardige afwerkingen
Bibliotheek
terrassen
Kelder
2 parkeerplaatsen

Spaanse trappen 600 m - Roma Termini Station 1,6 km - Leonardo da Vinci internationale luchthaven 33 km - Ciampino luchthaven 17 km - Lido di Ostia 29 km


Ref: 3549
Prijs: Boven 10M

penthouse in Rome

luxe appartement
Rome villa's

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Rome

Rome , de hoofdstad van Italië, is een van de eerste metropolen ter wereld en even rijk aan charme en geschiedenis als maar weinig andere.
Een gevarieerd gebied met een gevarieerd natuurschoon is een van de belangrijkste kenmerken, maar Rome is in de eerste plaats de thuisbasis van een eindeloze verscheidenheid aan monumenten met een grote artistieke en historische waarde: het oude Colosseum, het keizerlijke forum, het Pantheon, St Peter's Cathedral, St. John in Lateran en de Capitolineberg; diverse historische gebouwen, charmante fonteinen, mooie pleinen, historische bogen, eeuwenoude bruggen en nog veel meer.
Er zijn veel modieuze straten en exclusieve gebieden in Rome, de thuisbasis van luxe appartementen, elegante prestigieuze gebouwen, penthouses met een onvergelijkbaar uitzicht en prachtige landgoederen van grote architectonische en historische waarde.
Je vindt deze landgoederen ook in de omgeving van Rome, op de groene heuvels van Lazio of op een exclusieve locatie in de bergen, maar op slechts een paar kilometer afstand van Rome en alles wat deze stad te bieden heeft.