Beeldschoon Rustiek Landhuis Bij Volterra Te Koop | Lionard 

Beeldschoon rustiek landhuis bij Volterra te koop

full screen
47 foto
Schitterend luxueus vastgoed in een prachtig beschermd natuurgebied te koop, in het gemeentelijk grondgebied van Volterra dicht bij de Toscaanse kust.
Het vastgoed, oorspronkelijk een hermitage uit de dertiende eeuw van de Augustijnermonniken, is met grote zorg gerenoveerd en getransformeerd tot een exclusief en beeldschoon rustiek pand. Bij de renovatie is speciaal gebruik gemaakt van biocompatibele materialen, dus milieuvriendelijk materiaal, zodat de impact op het omringende landschap tot een minimum is beperkt.
Het complex panden heeft zijn oorspronkelijke luister, maar ook de functie waarvoor het destijds gebouwd is, teruggekregen: een plek om mensen gastvrij onderdak te verlenen. De gerenoveerde vertrekken en de slaapkamers, die op basis van Feng Shui-criteria zijn ingericht, zijn stijlvol met antieke meubels ingericht.
Deze 'schuilplaats' met een woonoppervlakte van 400 m2 is sfeervol en voorzien van alle moderne gemakken; bestaat uit grote en functioneel verspreide ruimtes, biedt een overvloed aan privacy en heeft een adembenemend mooi uitzicht over de omringende heuvels, bossen en de Toscaanse kuststreek.
Op de begane grond zijn de receptie, een slaapkamer en de keuken met direct toegang tot het panoramische terras, dat een geweldige plek is om in de buitenlucht te eten. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer en suite.
Dit prachtige Toscaanse rustieke pand dat te koop is, wordt gecompleteerd door 47 hectare landerijen, een schitterend zwembad met een zonneterras, bossen en weelderige tuinen. 

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Pisa
Gemeente: Volterra

Type: beeldschoon rustiek pand - agritoerisme

Woonoppervlakte: 400 m2
Perceeloppervlakte: 47 hectare

2 verdiepingen
6 slaapkamers
8 badkamers
Keuken
Receptie
Sportzaal
Relaxruimte
Grot met kleine kelder
Panoramisch terras
Barbecue
Zwembad: 9 bij 5 meter
Zonneterras
Watermassage

Florence 140 km - Pisa 80 km - San Gimignano 60 km - Middellandse Zee 30 km Ref: 3349
Prijs: € 1.280.000

toscaans rustiek landhuis

villa te koop
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Volterra

De plek waar deze schitterende luxe rustieke villa staat is Volterra, een middeleeuwse vestingplaats boven op een heuvel in het dal van de rivier Cecina. Deze Toscaanse stad is rondom het jaar 960 ontstaan, toen een familie uit Duitsland in het gevolg van de Saksische keizer die naar Italië trok, zich hier vestigde. Rondom 1630 heeft Volterra de pestepidemie weten te vermijden door het op tijd nemen van maatregelen zoals het sluiten van de stadspoorten en het in dienst stellen van een chirurgijn. Gedurende de eerste decennia van het Koninkrijk Italië heeft Volterra een grote economische en sociale bloei gekend met het winnen van kopererts, dat een enorme vlucht nam; overigens een activiteit die al vanaf de tijd van de Etrusken bestond. Het stadje werd steeds welvarender, getuige de twee theaters en het eigen fanfarecorps. Deze vroegere welvarendheid is ook nu nog tastbaar, dankzij de aanwezigheid van historische residenties, schitterende luxe villa's en historische landgoeden verspreid over de regio.