Luxe Villa's - Villa te koop


Welkom in onze exclusieve collectie villa’s


Lionard is een prestigieuze vastgoedmaatschappij, die alle onderhandelingen en verkooptransacties verzorgt van de meer dan duizend exclusieve villa’s, die ze in beheer heeft. Onze uitzonderlijke vastgoedportefeuille bestaat uit ware droomhuizen, luxueuze villa’s, exclusieve kastelen en ander luxe vastgoed van een dusdanig hoog kwaliteitsniveau, dat gegarandeerd aan welke woonwens dan ook voldaan kan worden.


Lionard presenteert een geheel bijgewerkte selectie van schitterende villa’s verspreid over heel Italië, die te koop worden aangeboden. Onze cliënten beschikken zodoende over het meest actuele en complete aanbod van exclusief vastgoed, waaronder echte droomhuizen op fantastische locaties in Italië. Dankzij onze selecte vastgoedportefeuille met exclusieve kastelen, luxe appartementen, villa’s en landhuizen kan Lionard de cliënten bij de keuze van het huis van hun dromen efficiënt en deskundig van advies te dienen: onze consultancy is gebaseerd op jarenlange ervaring en grote kennis van zaken, gepaard aan uiterste discretie en vertrouwelijkheid.

Video-opnamen

Bekijk de hele video
zie alles (68)
Contact

Geef uw verzoek door en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Ontdek de wereld van luxe, historie en architectuur in Florence

Droomhuizen in het prachtige Florence

architectuur van luxe florence

Een bezoek aan Florence is een unieke ervaring. Deze oogverblindend mooie hoofdstad van Toscane aan de oevers van de Arno is een van de meest geliefde en bekendste steden in Italië, in de hele wereld zelfs. Hier hebben beroemde kunstenaars geleefd en gewerkt en hier is de Italiaanse taal geconcipiëerd: het cultureel, artistiek en architectonisch erfgoed van deze stad is fenomenaal. Rond 59 v. C. stichten de Romeinen ‘Florentia’, het huidige Florence, dat in de loop van haar ontwikkeling periodes van grote welvaart, verval en legendarische machtsstrijd zal kennen, totdat het in de 14de eeuw officieel de ‘wieg’ van de Italiaanse cultuur wordt. De liefde voor de kunst van de roemrijke familie De’Medici geeft de aanzet tot de bloei van Florence en in de volgende eeuwen wordt de stad gaandeweg v... lees verder...

Welkom in de meest complete galerij van te koop aangeboden luxueuze villa's van Italië


Hier vindt u de meest complete en exclusieve collectie villa's die in Italië te koop worden aangeboden, die luxueuze villa's, historische verblijven, plattelandshuizen en zeer waardevol vastgoed in verschillende regio's omvat en in het bijzonder in Toscane, Lombardije, Piëmont, Veneto, Ligurië, Lazio en op Sardinië. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan luxe onroerend goed in de op internationaal niveau meest bekende en gewilde plaatsen, waaronder Venetië, Florence, Rome, Siena, Capri, Milaan, Turijn, Lucca, Porto Cervo, Portofino en Forte dei Marmi. Dankzij een aanbod exclusieve diensten, die ook aan het kleinste detail aandacht besteden, stelt Lionard zich als hét referentiebedrijf op de markt van luxe onroerend goed in Italië. Grote klasse bij de selectie van steeds exclusievere eigendommen, transparantie in een directe en eerlijke relatie met de klanten, ervaring en vakkennis op zeer hoog niveau. Dat zijn de waarden, die ieder afzonderlijk vastgoedaanbod van Lionard begeleiden.